OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet
Dame handler blomster på Lillestrøm torv.

Livet i Kvarteret

Kvarteret blir det nye nabolaget i Lillestrøm med cirka 1000 leiligheter. Fra Kvarteret er det kort vei kollektivtransport og alt som skjer i kulturbyen Lillestrøm: konserter, teater, restaurantliv og Byfesten.

Byliv på en bedre måte

Lillestrøm ligger tett inn mot Nitelva, og har et moderne og kompakt sentrum. Småhussjarmen er i behold, og Kvarteret blir en forlengelse av villabebyggelsen. Du får et grønt nabolag i akkurat passe avstand fra et summende sentrum og samtidig nær de gode opplevelsene langs elva.

Utsikt mot Nitelva.
Rolig og stressfritt der du bor – byliv og natur i gangavstand.

Lillestrøm – en by i sterk utvikling

Lillestrøm er en urban by med mange møteplasser og Skedsmo kommune har i mange år vært i sterk utvikling. Visste du at fra 01.01.2020 blir Skedsmo, Sørum og Fet til Lillestrøm kommune?

Flytter du til Kvarteret vil du få en fin kombinasjon av naturskjønne omgivelser og et pulserende byliv – i umiddelbar nærhet til alt Lillestrøm kan tilby.

Her finner du alt fra shopping, kunst, kultur, uteliv, sport og fritidsmuligheter. Åråsen er hjem for LSK, men internasjonale toppklubber som Barcelona kjemper også på gresset her.

Bilde av inngangspartiet til Lillestrøm Senter
Shopping på Lillestrøm Torv.

Lillestrøm Torv

Foretrekker du handlegater med småbutikker og kaffebarer, eller et effektivt shoppingsenter? Kjøpesenteret «Lillestrøm Torg» ligger i gangavstand fra Kvarteret og har rundt 80 butikker. Får du ikke alt du trenger her kan du ta deg en tur til Strømmen Storsenter, Norges største kjøpesenter.

Med bolig på Kvarteret får du gangavstand til de aller fleste servicetilbudene du trenger, enten det er frisør, lege, tannlege, fysikalsk behandling eller personlig pleie. Kvarteret vil også få en egen barnehage.

 

Dame venter på toget i Lillestrøm.
Et kvarter til Oslo Lufthavn og Oslo S fra stasjonen i Lillestrøm.

Kvarteret – knutepunkt

Er du glad i å reise eller jobber du i Oslo?

Veien er kort til tog og annen kollektivtransport – Lillestrøm er et knutepunkt. Med nye elektriske busser på plass i Lillestrøm kjører du både grønt og komfortabelt og med hyppige avganger. Med tog er Gardermoen 12 minutter unna, Oslo når du på 10 minutter.

Dame henter ut bysykkel i Lillestrøm.
Kom deg rundt med bysykkel hele sesongen.

Sykkelbyen Lillestrøm

Lillestrøm ble i 2008, 2010, 2012, 2014 og 2016 kåret til Norges beste sykkelby. Her kan du få kilometervis med mosjon, opplevelser og rekreasjon - både langs elveområdene og i de bynære områdene.

Lillestrøm har også bysykler. Disse er blant annet plassert ut på Lillestrøm stasjon og ved Thon Hotel Arena som ligger i kort gangavstand fra Kvarteret.

Dame på Nebbursvollen i Lillestrøm.
Nebbursvollen er åpent fra 18. mai og frem til skolestart.

Parker 

Lillestrøm har fine grøntområder, golfbane og flere parker – til og med egen hundepark. Badeanlegget på Nebbursvollen med basseng, sklie og kiosk er en sikker vinner. Sommer som vinter kan du gå på tur, sykle eller finne roen langs Nitelva. De helt store og ekte naturopplevelsene venter på deg i Sørumsneset naturreservat. Om du ikke er lysten på å bevege deg så mange meter, har du også en egen nabolagspark i Kvarteret – de grønne mulighetene er rett utenfor stuevinduet.

Langs Nitelva i Lillestrøm.
Fin tursti langs Nitelva.

Skoler og barnehager

Med flere barneskoler, SFOer, ungdomsskoler og videregående skoler samt musikk- og kulturskole har Lillestrøm et godt og komplett tilbud til barn og unge i alle aldere. Barn og unge har det best når de går eller sykler til skolen, og da er det greit å vite at Lillestrøm ikke byr på bratte bakker.

Det er mange barnehager i byen. Kvarteret får etter hvert også sin egen barnehage. Nærmiljøet blir bilfritt og barnevennlig. Her leker barn og voksne sammen trygt, og kunsten å sykle læres på et blunk. – noe som er nyttig i en av Norges beste sykkelbyer.

Norges varemesse

Norges Varemesse er nærmeste nabo til Kvarteret. Her skjer det mye spennende med messer blant annet innen reiseliv, båt, utdanning, bolig, hobby og landbruk.

Inngangen til Norges varemesse i Lillestrøm.
Inngangen til Norges varemesse.

Meld interesse for Kvarteret

Fornavn er påkrevd.
Etternavn er påkrevd.
Epost-adressen ikke på gyldig format.
Telefonnummer er påkrevd

Et nabolag for alle

Et nabolag med åpne og grønne fellesarealer.