OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet
  • Bygges av:

Om MIDT

Lørenskog sentrum
650 meter
Salgsstart
2020
Størrelse
1 til 5 rom
Busstopp
100 meter
Innflytting
Planlagt 2023
Organisering
Ikke avklart

Fra skismøring til frodige kvartaler

Sammen med AF-gruppen skal OBOS bygge MIDT i Skårersletta 50. Boligprosjektet inngår som en del av planen om å gjøre Lørenskog sentrum om til en frodig og attraktiv miljøgate med parker, torg og andre møteplasser.

Nærmeste nabo blir Skårersletta Kvartal utviklet av Kruse Smith Eiendom. Både MIDT og Skårersletta Kvartal er tegnet av Arcasa arkitekter og vil fremstå som moderne boligkvartaler. Veien mellom kvartalene skal få navnet Swixveien, etter at Swix hadde produksjon av skismøring i Skårersletta 50 fram til 1984.

Om boligområdet

MIDT vil ha et godt utvalg av en- til femromsleiligheter. Langs hele Skårersletta planlegges det butikker og næringslokaler som knytter lokalsamfunnet tettere. Her vil du bo sentralt med gangavstand til alt du trenger.

MIDT ligger midt i mellom Metro og Triaden kjøpesenter som begge blant annet har apotek og flere dagligvarebutikker. Rett utenfor døren
finner du Bunnpris, Rema 1000 og Fresh Fitness.

Status

Salget er planlagt å starte høsten 2020 og det forventes ferdigstillelse i 2023. Ønsker du å holde deg oppdatert på prosjektet og planene fremover? Meld interesse under for å få siste nytt.

Meld interesse for MIDT

Fornavn er påkrevd.
Etternavn er påkrevd.
Epost-adressen ikke på gyldig format.
Telefonnummer er påkrevd

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer ved salgsstart

Boligene er under planlegging, og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart, og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer. Jo raskere du melder deg inn, jo lengre ansiennitet har du når salget starter.

Bli medlem

Kontakt oss

Vil du vite mer? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Marius Holm

Prosjektselger

Eskil Flakstad

Prosjektselger