Boligen din i Portalen

Portalen Lillestrøm består av 144 leiligheter fordelt på to blokker. Byggingen startet i mars 2015 og alle boligene er nå innflyttingsklare. 

Høstbilde av torget foran det nye boligprosjektet Portalen, samt Scandic Portalen Hotell.

Gå direkte til:

Om boligene

Boligene blir organisert som et borettslag, og leilighetene blir lyse og trivelige med spennende planløsninger. Du kan velge mellom en-, to-, tre- og fireromsleiligheter. Flere leiligheter blir gjennomgående. 

Med en takhøyde på ca 2,5 meter og store vinduer blir leilighetene lyse og luftige. Kjøkkenet får innredning fra Sigdal med "push-løsning, nedfelt vask og led-list over vaskekum. Badene får gulvvarme, store veggfliser og servantskap med romslige skuffer.

Illustrasjon som viser stue, terasse og kjøkkenet i en av de nye leilghetene.Illustrasjon som viser stue, terasse og kjøkkenet i en av de nye leilghetene.

Gulvene i boligene får lyspigmentert eikeparkett, og nesten alle får innvendig bod samt sportsbod. To av leilighetene i toppetasjen er forberedt for pipeløp som gir mulighet for ildsted, samt badekar på ett av badene. Flere av tre-, og fireroms leilighetene vil få oppgradert standard. Noe vi har kalt " STANDARD" i prospektet.

Byggene får en spennende fasade med skråtak og store vindusflater. Alle får porttelefon med fargeskjerm.

Portalen Lillestrøm er tegnet av LPO Arkitekter AS.

Størrelse og boligtyper

Portalen vil bestå av totalt 144 leiligheter fordelt på to hus, hus A og B. Du kan velge mellom 1-, 2- 3, og 4-roms leiligheter fra 30 til 141 kvadratmeter. 

Illustrasjon av torget utenfor Portalen. Med sykister, barn og kafegjesterIllustrasjon av torget utenfor Portalen. Med sykister, barn og kafegjester
Det hvite huset i enden av torget er vårt visningssenter - velkommen!

Bygg B

I bygg B kan du velge mellom: 

  • 5 ettromsleiligheter på 30 - 34 kvadratmeter
  • 8 toromsleiligheter på 46 - 62 kvadratmeter
  • 52 treromsleiligheter på 52 - 112 kvadratmeter
  • 5 fireromsleiligheter på 95 - 130 kvadratmeter

Last ned prospekt for hus B

Finn din nye leilighet

Alle leilighetene i hus A er solgt. Last ned prospektet for å lese mer om boligene. 

Uteområder, terrasser og balkonger

Illustrasjon av det grønne gårdsrommet.Illustrasjon av det grønne gårdsrommet.

De to boligblokkene får et felles og skjermet gårdsrom, pent opparbeidet med busker og blomsterbed, lekeareal og sykkelparkering. Det bli plantet hekk på bakkeplan for å avgrense private terrasser. 

De aller fleste boligene får en privat uteplass mot sør eller vest. Balkongene får tregulv og opalt glass i rekkverket som også dekker balkongforkanten. 

Bildet viser utsikten fra 8. etasje i hus B i boligprosjektet Portalen. Bildet viser utsikten fra 8. etasje i hus B i boligprosjektet Portalen.
Lyst og luftig. Bildet viser utsikten fra en av leilighetene i 8. etasje i hus B. Når hele prosjektet er ferdig bygget vil utsikten kunne bli noe mindre. 

Parkering for bil og sykkel 

Det blir parkeringsplasser i egen garasjekjeller for de fleste leilighetene over 65 kvadratmeter. I tillegg blir det mulighet for å kjøpe oppstillingsplass for motorsykkel og el-bil. Fra parkeringskjelleren vil det være heis til alle etasjer.

Næringsbygget som ligger like ved boligene vil også leie ut garasjeplasser.

Lillestrøm er sykkelbyen nummer én og det blir selvsagt sykkelparkering på området. 

Illustrasjon av kjøkkenet i en av tre-roms leilighetene. Åpen planløsning og lyse flater.Illustrasjon av kjøkkenet i en av tre-roms leilighetene. Åpen planløsning og lyse flater.

Vi bygger boligene i Portalen Lillestrøm