Slik blir boligene

Hele Rolfsbukta står ferdig i 2015, med nesten 400 selveierboliger fordelt på 19 bygg. Arealene rundt bygningene er opparbeidet med parkmessige og maritime kvaliteter, som den flotte kanalen og vannspeilet.

Utsikt mot Kanalbygg 3 og 4 som ligger langs den nye kanalen. Kanalbygg 4 ligger ytterst mot fjorden.
Utsikt mot Kanalbygg 3 og 4 som ligger langs den nye kanalen. Kanalbygg 4 ligger ytterst mot fjorden.

Gå direkte til:

Arkitektur

Bygningene i Rolfsbukta er utformet i en moderne og helhetlig stil. I hovedsak er det lys tegl eller hvitpusset tegl, treverk og glass.

Felles er at bygningene i Rolfsbukta er preget av lyse farger med treverk som gir mørke kontraster. Det er Arcasa Arkitekter som har tegnet boligene.

Moderne og nøytralt

Alle rom får moderne design og nøytrale farger – så du selv kan sette ditt særpreg. Takhøyden er omtrent 250 cm, slik at du får mer luft og romfølelse enn i standardprosjekter.

Det er eikeparkett, hvitmalte vegger, hvitt kjøkken, bad med vegghengt klosett, grå baderomsfliser på gulv og hvite veggfliser. Det er ført frem gass fra felles gassanlegg til alle balkonger.

Leilighetene har parkeringsplass og bod i kjeller inkludert, og det er trapp- og heisadkomst.

Interiørbilde, spisestue fra Alleen 3 og 4, Rolfsbukta på Fornebu.Interiørbilde, spisestue fra Alleen 3 og 4, Rolfsbukta på Fornebu.
I Rolfsbukta kan du invitere til middagsselskap i lyse og luftige omgivelser. Og kanskje en tur langs brygga etter maten?

Lys og balkonger

Alle leiligheter har romslige balkonger som vender mot solfylt side. Brorparten av leilighetene er gjennomgående eller har lysinnslipp fra minimum to himmelretninger.

Miljø- og helsevennlig

Du får miljøvennlig, vannbåren gulvvarme i alle oppholdsrom og moderne luftbehandling via eget aggregat i innvendig bod.

Hele Fornebu ble klargjort med fjernvarmeløsninger og smart avfallshåndtering før boligbyggingen startet opp. Papir, plast og restavfall kaster du bare ned i avfallssjakter, og det suges deretter via et vakuumsystem til en avfallssentral.

Kanalbygg 3 og 4

Kanalbygg 3 og 4 består av totalt 50 moderne og funksjonelle leiligheter med god planløsning og standard. Leilighetene varierer i størrelse fra 2-roms på 58 kvadratmeter til 4-roms på 157 kvadratmeter.

Alle leilighetene i Kanalbygg 3 og 4 er nå solgt. 

Kanalbygg fire og torget i Alleen 3 og 4, Rolfsbukta på Fornebu.Kanalbygg fire og torget i Alleen 3 og 4, Rolfsbukta på Fornebu.
Kanalbygg 4 ligger eksklusivt plassert med god utsikt mot Oslofjorden. I første etasje får du et lite konditori, hvor du kan nyte en god kopp kaffe og ferske bakevarer. 

Alléen 3 og 4

Alléen 3 og 4 er bygget som en forlengelse av Alléen 1 og 2. Vannspeil og kanaler sørger for den unike maritime stemningen. Alle leilighetene i disse byggetrinnene er utsolgt. 

En av bygningene i Alleen 3 og 4, Rolfsbukta på Fornebu.En av bygningene i Alleen 3 og 4, Rolfsbukta på Fornebu.
Alléen 3 og 4 er utsolgt. Hele Rolfsbukta står ferdig høsten 2015.