Hopp til innholdet
  • Bygges av:

Om Skårersletta

Lørenskog sentrum
650 meter
Salgsstart
2020
Størrelse
2 til 4 rom
Busstopp
100 meter
Innflytting
Planlagt 2023
Organisering
Ikke avklart

Fra skismøring til frodige kvartaler

Sammen med AF-gruppen skal OBOS bygge Skårersletta 50. Boligprosjektet inngår som en del av planen om å gjøre Lørenskog sentrum om til en frodig og attraktiv miljøgate med parker, torg og andre møteplasser.

Nærmeste nabo blir Skårersletta Kvartal utviklet av Kruse Smith Eiendom. Både Skårersletta 50 og Skårersletta Kvartal er tegnet av Arcasa arkitekter og vil fremstå som moderne boligkvartaler. Veien mellom kvartalene skal få navnet Swixveien, etter at Swix hadde produksjon av skismøring i Skårersletta 50 fram til 1984.

Om boligområdet

Skårersletta 50 vil ha et godt utvalg av to- til fireromsleiligheter. Langs hele Skårersletta planlegges det butikker og næringslokaler som knytter lokalsamfunnet tettere. Her vil du bo sentralt med gangavstand til alt du trenger.

Skårersletta 50 ligger midt i mellom Metro og Triaden kjøpesenter som begge blant annet har apotek og flere dagligvarebutikker. Rett utenfor døren finner du blant annet Bunnpris, Rema 1000 og Fresh Fitness.

Status

Salget er planlagt å starte i 2020 og det forventes ferdigstillelse i 2023.

Ønsker du å holde deg oppdatert på prosjektet og planene fremover? Meld interesse under for å få siste nytt.

Meld interesse for Skårersletta

Fornavn er påkrevd.
Etternavn er påkrevd.
Epost-adressen ikke på gyldig format.
Telefonnummer er påkrevd

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer ved salgsstart

Boligene er under planlegging, og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart, og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer. Jo raskere du melder deg inn, jo lengre ansiennitet har du når salget starter.

Bli medlem

Kontakt oss

Vil du vite mer? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Marius Holm

Prosjektselger

Eskil Flakstad

Prosjektselger