OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Livet i Søndre Bondi terrasse

Drømmer du om en lettvint hverdag i en ny og funksjonell leilighet i Asker? Søndre Bondi terrasse er vårt første prosjekt i Asker, og blir liggende i naturskjønne omgivelser ved Bondivannet.

Én kilometer sør for Asker sentrum finner du Bondivannet, omkranset av et naturskjønt område med variert vegetasjon. På en høyde over vannet skal OBOS bygge 66 leiligheter fordelt på seks punkthus.

Bondi betyr «et godt bosted», og på Søndre Bondi gård er det funnet spor av bosetning tilbake til jernalderen. Området vender mot sørvest og har gode solforhold.

Kort vei til sentrum

Fra Søndre Bondi terrasse er veien kort til Asker sentrum, hvor du finner det du trenger. I sentrum kan du ta turen til den koselige gågaten for å handle, eller møte venner til en kopp kaffe eller et hyggelig måltid.

I kjøpesenteret Trekanten finnes et bredt utvalg av butikker, apotek, spisesteder og ulike helsetjenester. Like ved kjøpesenteret ligger også Asker kino.

Hvis du vil inn til Oslo kan du ta toget fra Asker stasjon – turen tar bare 22 minutter.

Bilde fra Asker sentrum som viser mennesker i sommerklær som ser på en oppvisning.
Fra Søndre Bondi terrasse er veien kort til Asker sentrum.

Naturskjønne omgivelser

Rett utenfor døra har du milevis av turløyper. Det er etablert en liten sandstrand og badebrygge i Bondivannet, hvor du kan ta deg et forfriskende bad når sommeren kommer. Eller kanskje vil du heller padle deg en tur, eller prøve fiskelykken? På vinterstid, hvis isen tillater det, er det også populært å gå på skøyter på Bondivannet.

Hvis du trenger å røre litt på deg kan det hende det frister med en sykkeltur til Vollen ved Oslofjorden. Der finner du butikker, restauranter og en hyggelig sandstrand.

Bilde fra Bondivannet i Asker som viser vannet og en brygge
Leilighetene blir liggende på en solrik høyde over det idylliske Bondivannet.