OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Om leilighetene

Leiligheten får 14 mm en-stavs lyshvit, børstet og mattlakkert eikeparkett i alle oppholdsrom. På hovedsoverommet vil det bli eget walk in closet og det monteres èn meter skyvedørsgarderobe på gjesterom.  

Takhøyden i leiligheten er 2,60 meter og det leveres LED-downlights med dimmer i tak på kjøkken/stue og entré/gang. Boligen har en privat takterrasse på hele 135 kvadratmeter, som strekker seg hele veien rundt leiligheten. Det medfølger to parkeringsplasser i garasjekjeller, med ladeuttak til en plass. Leiligheten får en stor og innbydene stue med flere soner. 

Det vil medfølge én innvendig bod, samt én sportsbod i kjelleretasje på cirka 15 kvadratmeter med uttak for strøm.  Oppvarmning skjer via vannbåren varme. På baderom blir det termostatstyrt gulvvarme. Boligen er tegnet av Link Arkitekturer. 

Bilde av stuen i Søndre Bondi Terrasse - foto

Kjøkken 

Praktisk kvalitetskjøkken fra Designkjøkken i stilren utforming, type Topazio i standard omfang og med barløsning. Topazio er et eksklusivt og toppmoderne kjøkken i canaletto valnøtt. Det medfølger integrerte hvitevarer fra Miele som platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin, kjøleskap og fryseskap.

Kjøkkenet er praktisk utformet med rikelig av skap, skuffer og benkeplass. Det er åpen løsning mellom stue og kjøkken, noe som gir et luftig og familievennlig oppholdsrom. 

Bilde av kjøkkenet i Søndre Bondi Terasse - Fotografi 2

Bad

Badet leveres med 5x5 cm fliser i dusjsonen og hvite, matte fliser på vegg i størrelsen 30x60 cm. På WC leveres det hvite, matte fliser på vegg i størrelsen 30x30 cm og mellomgrå fliser på gulv i størrelsen 30x30. Det blir oppvarming via vannbåren gulvvarme som styres sammen med entré/gang. Over servanten blir det speil med ettgreps blandebatteri og servantskap. Toalettene vil bli vegghengt. 

Bad,WC nr to i leilighet Søndre Bondi Terrasse - foto