OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet
Tre barn som går tur på en skogsti i Østmarka.

Livet i Thurmannskogen

I Thurmannskogen bor du smart og sentralt i Lørenskog – rett ved alle servicetilbud og samtidig nær marka.

Ta en tur på kino, en kaffe på Metrosenteret eller en tur i skogen. Fra Thurmannskogen er det gangavstand til Metrosenteret og Triaden kjøpesenter – som totalt har over 180 butikker og spisesteder.

I Lørenskog Hus kan du finne noe spennende å låne på biblioteket, du kan gå på kino eller spise tapas. Kulturhuset har også en musikk- og kulturskole.

Flotte turområder

Det er kort vei til Østmarkas løypenett, badevann og turstier. Her kan du pakke tursekken for å gå lange, fine søndagsturer, eller knyte på deg joggeskoene og utforske alle stiene i området. På vinterstid prepareres det milevis med skiløyper i hele Østmarka. 

Par som jogger i skogen
I Østmarka kan du la turen gå på små stier i terrenget eller benytte deg av de fine store turveiene som går på kryss og tvers.

I de varme sommermånedene kan du dra til Langvannet. Her er det to flotte badeplasser, brygge og grillplass. Og spiller du golf, er Losby Gods like i nærheten. Der har du tilgang på en 18-hulls bane med internasjonal standard. Losbyområdet er dessuten et flott turområde.

Et bilde av flere mennesker som spiller volleyball ved Langvannet.
Ved Langvannet kan du ta med deg venner for å spille volleyball.

Transport

Mulighetene er mange i nærområdet, og til Oslo sentrum tar kjøreturen bare 12-15 minutter. Det er ikke mer enn 250 meter til nærmeste bussholdeplass, som ligger i Snorres vei, og ytterligere kollektivtransport fra Lørenskog busstasjon ligger bare 600 meter fra boligene. Til Lørenskog togstasjon er det cirka to kilometer. 

Skoler og barnehage 

Et bilde av fasaden til Mailand videregåendeskole
Mailand videregående skole ligger rett Thurmannskogen.

Det er kort vei til barnehager, skoler og offentlig transport. Rolvsrud barnehage ligger på naboeiendommen og har du skolebarn de til Solheim barneskole, Kjenn ungdomsskole og Mailand videregående skole. Alle de tre skolene ligger i underkant av en kilometer unna.

Nye boligprosjekter