OBOS-medlemmer trenger ikke melde adresseendring

Nye kommuner og adresser fra 1. januar

Fra og med 1. januar 2020 skjer det store endringer i fylkes- og kommunestrukturen i Norge. Både kommune- og fylkesantallet justeres ned, og fra 2020 vil det være 356 kommuner og 11 fylker inkludert Oslo. I tillegg vil det også bli noen grensejusteringer.

OBOS forvalter ca. 2 000 selskaper i hele landet, og vi har ca. 500 000 adresser som må oppdateres.

Dersom du er OBOS-medlem trenger du ikke melde adresseendring til oss, vi oppdaterer alle adresser fortløpende etter 01.01.2020.

Lukk
Hopp til innholdet

Om leilighetene

Boligene i Thurmannskogen har en gjennomgående god standard med lyse flater, parkett på gulvene og flislagte bad.

Vi ønsker å skape boliger med et spennende arkitektonisk uttrykk og menneskelig varme, med god tilpasning til omkringliggende boligbebyggelse.

Leilighetene har romslige balkonger med skjerming mot nærmeste nabo og har god utsikt og solforhold.

Illustrasjon som viser et kjøkken i hus F i Thurmannskogen

Kjøkken

Kjøkkenet er enkelt, stilrent og med solide materialer. Standard kjøkken er HTH Mono i hvitt med takhøye overskap. Mono er laget med 1,6 cm MDF-plater. Kantene er avrundet med en liten radius. Frontene er lakkert med slitesterk lakk. 

Illustrasjon av et bad i bygg E i Thurmannskogen. Hvor dusjhjørnet er i senter av bildet, med toalett og vask til venstre og en vaskemaskin til høyre. Veggene og gulvet har lyse fliser.

Bad

Baderommet leveres med mørke grå fliser på gulv og hvite matte fliser på vegg, klassiske valg som varer i mange år. 

Illustrasjon som viser en stue i hus F i Thurmannskogen

I Thurmannskogen handler det om muligheter. Mulighet for å skape sitt eget. Mulighet for å leve behagelig. Mulighet for enkelhet, ro og det ukompliserte livet.