Hopp til innholdet

Om leilighetene i Thurmannskogen, bygg J og K

Salgstrinnet består av bygg J med 24 leiligheter og bygg K med 16 leiligheter. Det er 2–4 rom med hovedvekt på store, lyse leiligheter. De største leilighetene har hjørneløsninger, og lys fra to eller tre sider. Begge byggene er fint plassert, godt inne på tomten. Bygg K vil være siste bygg før ny rekkehusbebyggelse.

Tett ved skog og med svært gode solforhold ligger bygg J og K i Thurmannskogen.

Bygningene er kun 4. etasjer høye med gode og rasjonelle planløsninger. Utforming og plassering sikrer svært gode solforhold til både felles uteareal samt til balkongene og terrassene. Alle balkonger/terrasser er vest, - eller sørvendte. Bruk av vertikale spiler fra 1. til 4. etasje gir skjerming av balkongene som rammes inn av glass og spileverk.

Kjøkken

Vi har lagt opp til et enkelt, stil rent og solid kjøkken. Standard kjøkken er HTH Mono i hvitt med takhøye overskap. Mono er laget med 1,6 cm MDF-plater. Kantene er avrundet med en liten radius. Frontene er lakkert med slitesterk lakk. Som tilvalg kan du velge blant annet fronter, benkeplater, farger, håndtak og hvitevarer fra HTHs sortiment. Begynn med å spørre deg selv: hvilken farge er jeg?

Bad

Badet leveres med mørke grå fliser på gulv og hvite matte veggfliser, klassiske valg som varer i mange år. Det er egen tilvalgsprosess for bad, og tilvalgene kan gjøres i en begrenset periode etter byggestart.

 

Compact Living

“Compact Living” er et begrep som antakelig stammer fra Japan. Der kommer plassutnyttelse av nødvendighet. I Thurmannskogen handler det om muligheter. Mulighet for førstehjemskjøperen å skape sitt eget. Mulighet for studenten å leve behagelig. Mulighet for enkelhet, ro og det ukompliserte livet.