Hopp til innholdet

Om leilighetene i Thurmannskogen, bygg F

Boligene i bygg F har en gjennomgående god standard med lyse flater, parkett på gulvene og flislagte bad.

Leilighetene har en gjennomgående god standard med lyse flater, parkett og flislagt baderom.

Illustrasjon som viser et kjøkken i hus F i Thurmannskogen

Vi har lagt opp til et enkelt, stilrent og solid kjøkken. Standard kjøkken er HTH Mono i hvitt med takhøye overskap. Mono er laget med 1,6 cm MDF-plater. Kantene er avrundet med en liten radius. Frontene er lakkert med slitesterk lakk. Som tilvalg kan du velge blant annet fronter, benkeplater, farger, håndtak og hvitevarer fra HTHs sortiment. Begynn med å spørre deg selv: hvilken farge er jeg?

Illustrasjon av et bad i bygg E i Thurmannskogen. Hvor dusjhjørnet er i senter av bildet, med toalett og vask til venstre og en vaskemaskin til høyre. Veggene og gulvet har lyse fliser.

Badet leveres med mørke grå fliser på gulv og hvite matte veggfliser, klassiske valg som varer i mange år. Det er egen tilvalgsprosess for bad, og tilvalgene kan gjøres i en begrenset periode etter byggestart.

Illustrasjon som viser en stue i hus F i Thurmannskogen

“Compact Living” er et begrep som antakelig stammer fra Japan. Der kommer plassutnyttelse av nødvendighet. I Thurmannskogen handler det om muligheter. Mulighet for førstehjemskjøperen å skape sitt eget. Mulighet for studenten å leve behagelig. Mulighet for enkelhet, ro og det ukompliserte livet