Boligen din i Thurmannskogen

I Thurmannskogen kan du sikre deg en lys, attraktiv og arealeffektiv selveierleilighet. Velg mellom ett-, to-, tre- og fireroms. Det er store, vestvendte balkonger og uteplasser, mye lys og god standard.

Illustrasjon som viser en stue i hus F i Thurmannskogen

Gå direkte til:

Boligtyper, planløsninger og priser

Wincentz Thurmann Ihlen (1826-1892) var en fremtidsrettet brukseier. Han brakte industrialderen til Lørenskog ved å etablere høvleri, mølle, sagbruk og infrastruktur. Nå bygges det videre i Thurmanns ånd, og Thurmannskogen utformes som et toppmoderne boligfelt – med tilhørighet til skogen.

I Thurmannskogen skal vi bygge totalt 330 leiligheter fordelt på ti bygg. Husene er plassert ovenfor hverandre på en måte som skaper avskjermede gårdsrom og lite støy, og inne i leilighetene kan du bo med komfortabel standard.

Bygg J og K – i salg nå

Vi har startet salget av de siste 40 leilighetene Thurmannskogen. I dette trinnet kan du velge mellom to- til fireromsleiligheter i ulike størrelser. Boligene får en gjennomgående god standard med lyse flater, parkett på gulvene og flislagte bad. Noen av leilighetene er solgt, men det finnes fortsatt ledige boliger i bygg J og K.

Finn din bolig i boligvelgeren

Last ned prospekt

Illustrasjon som viser fasaden av bygg F i ThurmannskogenIllustrasjon som viser fasaden av bygg F i Thurmannskogen I juni startet salget av 53 nye leiligheter i bygg F i Thurmannskogen

Bygg F og H – i salg nå

Vi har startet salget av 35 nye boliger i bygg H i Thurmannskogen. Dette salgstrinnet består av et utvalg toroms-, treroms-, og fireromsleiligheter. Leilighetene har en gjennomgående god standard med lyse flater, parkett og flislagt baderom.

Boligene i bygg F har en gjennomgående god standard med lyse flater, parkett på gulvene og flislagte bad. Thurmannskogen består av et variert utvalg av boliger – slik at du kan finne den som passer for deg.

Du trenger ikke være OBOS-medlem for å kjøpe en bolig her.

Finn din bolig i boligvelgeren

Last ned prospekt for hus H

Last ned prospekt for hus F 

Illustrasjon som viser fasaden av bygg G i ThurmannskogenIllustrasjon som viser fasaden av bygg G i ThurmannskogenBygg G vil bestå av 20 leiligheter med gjennomgående god standard.

Bygg A, B, C, D, E og G – utsolgt

Alle leilighetene i bygg A, B, C, D, E og G er nå utsolgt.

Prospekt hus A / Prospekt hus B og C / Prospekt hus DProspekt hus E / Prospekt hus G

Kvalitet og standard

Leilighetene i Thurmannskogen får gjennomgående god standard med lys eikeparkett og et stilrent og solid kjøkken fra HTH eller tilsvarende. 

Illustrasjon som viser en stue i hus F i ThurmannskogenIllustrasjon som viser en stue i hus F i ThurmannskogenStore vindusflater slipper inn godt med lys (Illustrasjonen er fra bygg F)

Alle leilighetene får en innvendig bod på cirka tre kvadratmeter, eller tilsvarende areal i kjeller, i tillegg til fem kvadratmeter sportsbod i kjeller.

Det er vannbåren varme fra radiatorer og balansert ventilasjon, som gir deg komfortvarme året rundt. Boligene oppføres i energiklasse C, som er det vanlige i nye boligprosjekter.

Illustrasjon som viser et kjøkken i hus F i ThurmannskogenIllustrasjon som viser et kjøkken i hus F i Thurmannskogen
Alle leilighetene får stilrent kjøkken fra HTH eller lignende. (Illustrasjonen er fra bygg F).

Fasadene i Thurmannskogen utføres i pussede flater og panel med innslag av fasadeplater, og balkongrekkverket blir i glass.

Garasje, heis og utearealer

De fleste av leilighetene vil få egen garasjeplass. Fra garasjeanlegget, som ligger under bakkenivå, kan du ta heisen rett opp til din etasje. Uten for alle inngangene vil det være en sykkelparkering, i tillegg til en egen sykkelparkering i garasjekjelleren. 

Uteområdene i Thurmannskogen får et preg av nærmiljøets natur, og det blir god plass mellom byggene. Området opparbeides med skogsvegetasjon, stier og lekeområder for barna.

Interiørarkitekt

Leilighetene er ypperlige for deg som ønsker å skape et hjem med smarte, funksjonelle løsninger på få kvadratmeter. Her kan du, ved hjelp av flerfunksjonelle møbler, skape verdifulle kvadratmeter for å utnytte plassen til det maksimale og legge til rette for «compact living». 

Illustrasjon som viser en stue i hus F i ThurmannskogenIllustrasjon som viser en stue i hus F i Thurmannskogen
Interiørarkitekter hjelper deg gjerne med å innrede leiligheten, slik at du kan få utnyttet plassen til det maksimale – dersom du ønsker det. (Illustrasjonen er fra bygg F).

Vi er i kontakt med interiørarkitekt og andre samarbeidspartnere, så dersom du ønsker det, kan du få profesjonell hjelp til å innrede leiligheten din. På vårt visningssenter kan du se på ulike materialer, detaljer og forslag til løsninger.

Tilpass interiøret etter din smak

Kunne du tenkt deg en annen parkett på gulvet, andre garderober og innvendige dører eller en kontrastvegg i stuen? Kanskje noen andre skapfronter på kjøkkenet? Er du tidlig ute, kan du gjøre en del endringer i interiøret – slik at du setter ditt eget preg på det nye hjemmet ditt.

Vi bygger boligene i Thurmannskogen