OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

2018-OBOS-fastpris-03Siste sjanse i hus K!

Flytt rett inn i noe helt nytt! Kun 1 ledig leilighet igjen. Flott 3-roms i 3. etg med sydvendt balkong, heis og garasjeplass. Les mer om boligen på finn.no.(Lenke ut)

 

1
2
3

Til salgs nå

Byggestart

Innflytting

Om Thurmannskogen, bygg J og K

Bygningene ligger som lameller ut mot Elisabeth Grannemansvei, orientert mot vest og med god tilpasning til omkringliggende omgivelser. Det arkitektoniske uttykket er spennende, med en klar rural karakter foredlet i et moderne utrykk.

Utformingen skaper et halvprivat felles hage- og grøntanlegg med god plass til opphold og lek, delvis skjermet for innsyn. I tillegg til de halvprivate uteområdene blir det også tilgjengelige uteområder øst for bebyggelsen.

De fleste leilighetene er gjennomgående, og hvert bygg har et inngangsparti som fører beboerne fra grønne omgivelser til de ulike boligene. Det er også adkomst til boligene fra eget parkeringsanlegg med plass til bil, sykkelparkering og egne bodarealer.


Last ned dokumenter

Om leilighetene i Thurmannskogen, bygg J og K

Dette salgstrinnet består i hovedsak av store og lyse 2 til 4-roms leiligheter.

De største leilighetene har hjørneløsninger, og lys fra to eller tre sider. Begge byggene er fint plassert, godt inne på tomten.

Les videre

Kontakt oss

Noe for deg? Ta kontakt, vi står klare for å svare på dine spørsmål.

Marius Holm

Prosjektselger