Hopp til innholdet
1
2
3

I salg nå

Byggestart

Innflytting

3 ledige boliger på Thurmannskogen bygg J og K

Finn din bolig
Din makspris
Antall soverom

Om Thurmannskogen, bygg J og K

Bygningene ligger som lameller ut mot Elisabeth Grannemansvei, orientert mot vest og med god tilpasning til omkringliggende omgivelser. Det arkitektoniske uttykket er spennende, med en klar rural karakter foredlet i et moderne utrykk.

Utformingen skaper et halvprivat felles hage- og grøntanlegg med god plass til opphold og lek, delvis skjermet for innsyn. I tillegg til de halvprivate uteområdene blir det også tilgjengelige uteområder øst for bebyggelsen.

De fleste leilighetene er gjennomgående, og hvert bygg har et inngangsparti som fører beboerne fra grønne omgivelser til de ulike boligene. Det er også adkomst til boligene fra eget parkeringsanlegg med plass til bil, sykkelparkering og egne bodarealer.


Om leilighetene i Thurmannskogen, bygg J og K

Dette salgstrinnet består av bygg J med 24 leilighter og bygg K med 16 leiligheter. Det er 2–4 rom med hovedvekt på store, lyse leiligheter.

De største leilighetene har hjørneløsninger, og lys fra to eller tre sider. Begge byggene er fint plassert, godt inne på tomten. Bygg K vil være siste bygg før ny rekkehusbebyggelse.

Les videre

Ingen forkjøpsrett

Salgsmøtet er nå overstått, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det først til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss for å kjøpe, vi står klare for å svare på dine spørsmål!

Marius Holm

Marius Holm

Prosjektselger

Rente fra 2,23 % i OBOS-Banken. Priseks.: 2 mill kr o/25 år, koster 2,63 mill. Eff. rente 2,29 %