Obos.no er på flyttefot

Obos.no er på flyttefot

Fra mandag 5. oktober og fram til fredag 9. oktober er obos.no på flyttefot. Nettsidene våre kan derfor være litt ustabile, men vi er på saken. Vi håper dette ikke skaper noe trøbbel for deg – og at du liker de nye nettsidene våre!

Lukk
Hopp til innholdet

Om leilighetene i Thurmannskogen, bygg J og K

Dette salgstrinnet består i hovedsak av store og lyse 2 til 4-roms leiligheter. De største leilighetene har hjørneløsninger, og lys fra to eller tre sider. Begge byggene er fint plassert, godt inne på tomten.

Tett ved skog og med svært gode solforhold ligger bygg J og K i Thurmannskogen.

Bygningene er kun 4. etasjer høye med gode og rasjonelle planløsninger. Utforming og plassering sikrer svært gode solforhold til både felles uteareal samt til balkongene og terrassene. Alle balkonger/terrasser er vest, - eller sørvendte. Bruk av vertikale spiler fra 1. til 4. etasje gir skjerming av balkongene som rammes inn av glass og spileverk.

Kjøkken

Vi har lagt opp til et enkelt, stil rent og solid kjøkken. Standard kjøkken er HTH Mono i hvitt med takhøye overskap. Mono er laget med 1,6 cm MDF-plater. Kantene er avrundet med en liten radius. Frontene er lakkert med slitesterk lakk.

Bad

Badet leveres med mørke grå fliser på gulv og hvite matte veggfliser, klassiske valg som varer i mange år. 

 

Compact Living

I Thurmannskogen handler det om muligheter. Mulighet for førstehjemskjøperen å skape sitt eget. Mulighet å leve behagelig. Mulighet for enkelhet, ro og det ukompliserte livet.