OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet
1
2
3

Utsolgt

Byggestart

Innflytting

Om Thurmannskogen, felt C 

Thurmannskogen felt C vil bestå av flotte eneboliger i kjede. Her bor du like ved alle servicetilbud, samtidig som du har nærhet til flotte turmuligheter i marka.  Herfra er det kort vei til Lørenskog sentrum, hvor man kan ta toget til Oslo på 15 minutter. 

Eneboligene ligger som en forlengelse av de allerede godt etablerte leilighetsbyggene som ble utviklet og bygget av samme entreprenør i Thurmannskogen. I nærheten er det barnehager og skoler, og det er kort vei til Østmarkas løypenett, badevann og turstier. 

Husene ligger langs Elisabeth Grannemansvei, med hage orientert mot sør og avskjermet takterrasse over carport mot vest. Ved å la boligene ligge på en jevn rekke får alle optimale solforhold dag og kveld. 

Last ned dokumenter

Om boligene i Thurmannskogen, felt C

Eneboligene i Thurmannskogen felt C går over to etasjer, hvor hver etasje er på 53,5 kvadratmeter BRA. Alle boligene får en stor og fin takterrasse på 29 kvadratemeter som får gode solforhold fra sør og vest. I tillegg vil boligene ha en egen sydvendt hage på 40 kvadratmeter. Det blir hvitpigmert trestavs eikeparkett i alle oppholdsrom og flislagte bad. Alle boligene får egen carport.

Les videre

Utsolgt

Alle boligene i felt C er solgt.

Kontakt oss

Noe du lurer på? Vi svarer gjerne på dine spørsmål.

Marius Holm

Prosjektselger