Hopp til innholdet

Salgsmøte 30. mai

Nå starter salget av 4 eneboliger i felt C på Thurmannskogen. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett på salgsmøtet, men møtet er åpent for alle. Vil du bruke forkjøpsretten, må du melde deg på!

Tid og sted: Kl. 18.00 hos AF på Helsfyr, Innspurten 15, Oslo

1
2
3

Salgsstart

Byggestart

Innflytting

4 ledige boliger på Thurmannskogen, felt C

Finn din bolig
Din makspris
Antall soverom

Om Thurmannskogen, felt C 

Thurmannskogen felt C vil bestå av fire flotte eneboliger i kjede. Her bor du like ved alle servicetilbud, samtidig som du har nærhet til flotte turmuligheter i marka.  Herfra er det kort vei til Lørenskog sentrum, hvor man kan ta toget til Oslo på 15 minutter. 

Eneboligene ligger som en forlengelse av de allerede godt etablerte leilighetsbyggene som ble utviklet og bygget av samme entreprenør i Thurmannskogen. I nærheten er det barnehager og skoler, og det er kort vei til Østmarkas løypenett, badevann og turstier. 

Husene ligger langs Elisabeth Grannemansvei, med hage orientert mot sør og avskjermet takterrasse over carport mot vest. Ved å la boligene ligge på en jevn rekke får alle optimale solforhold dag og kveld. 

Kontakt oss

Ta kontakt med oss for å kjøpe, vi står klare for å svare på dine spørsmål!

Marius Holm

Marius Holm

Prosjektselger

Om boligene i Thurmannskogen, felt C

Eneboligene i Thurmannskogen felt C går over to etasjer, hvor hver etasje er på 53,5 kvadratmeter BRA. Alle boligene får en stor og fin takterrasse på 29 kvadratemeter som får gode solforhold fra sør og vest. I tillegg vil boligene ha en egen sydvendt hage på 40 kvadratmeter. Det blir hvitpigmert trestavs eikeparkett i alle oppholdsrom og flislagte bad. Alle boligene får egen carport.

Les videre

Det finnes 1 salgstrinn til, med 3 ledige boliger på Thurmannskogen i Lørenskog