OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Om boligene i Thurmannskogen

Eneboligene i Thurmannskogen blir lyse og moderne, med en stor takterrasse og egen sydvendt hage. Boligene vil gå over to etasjer og får en god standard.

Eneboligene i Thurmannskogen blir lyse og moderne, med 14 mm mattlakkert hvitpigmert eikeparkett i alle oppholdsrom. I stuen blir det store vindusflater med utsyn til egen hage. 

Alle eneboligene får en stor takterrasse på 29 kvadratmeter og en sydvendt hage på 40 kvadratmeter. Det blir tilhørende carport til alle boligene, samt en utvendig bod på fem kvadratmeter og en innvendig bod på tre kvadratmeter. Boligene får et boareal på 107 kvadratmeter og går over to etasjer. Det blir tre soverom i andre etasje og ett bad i hver etasje.

Boligen leveres med vannbåren gulvvarme i hele 1. etasje, styrt med romtemperaturføler. 

Takterrasse i Thurmannskogen felt C

Kjøkken

Kjøkkenet i eneboligene får 14 mm mattlakkert hvitpigmert trestavs eikeparkett. Kjøkkeninnredningen er fra HTH KP Mono i farge midnattblå. Alternativ farge er hvit eller grå. Benkeplaten blir i laminatutførselse i fargekode 599, rustikk. Det blir levert håndtak i stål Nude. 

Det medfølger hvitevarer som koketopp, stekeovn, oppvaskmaskin, kombi kjøl og frys fra Electrolux. Under overskapene blir det montert LED spotter. Ventilator i overskap av type slimline i stålfarge. 

Illustrasjonbilde av stue i enebolig Thurmannskogen felt c

Bad

Boligene får to bad, ett i hver etasje. Badene får grå fliser, 20 x 20 cm, på gulv og hvite matte fliser, 20 x 40 cm, på vegg. Badene blir levert med hvit frittstående servant, i en bredde på 500 mm. Vedsiden av servanten blir det montert dobbelstikk, og lys over speil. Dusjen får rette dører med herdet glass. 

Det blir avsatt plass til vaskemaskin og tørketrommel på badet i andre etasje. Vannbåren gulvvarme på badene, begge styrt med temperaturføler montert i gulvet.