OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

2018-OBOS-fastpris-03Siste sjanse i hus F!

Flytt rett inn i noe helt nytt! Kun 1 ledig leilighet igjen. lekker 4. roms i 5. etg med stor balkong, heis og garasjeplass. Les mer om boligen på finn.no.(Lenke ut)

1
2
3

Siste sjanse

Byggestart

Innflytting

Om hus F i Thurmannskogen

I Thurmannskogen bor du like ved alle servicetilbud, og samtidig har
du nærhet til flotte turmuligheter i marka.

Bygg F består av 53 romslige og lyse to-, tre- og fireromsleiligheter med god variasjon i planløsninger og balkongareal. Toppetasjene har fantastisk utsikt over Oslos horisont.

Bruk av spileverk gir fasadene varme og en kontrastfull med likevel avdempet fargepalett med hvite pussede flater, mørke trappetårn og spile og panelkledning i jordfarger. Leilighetene enten fransk balkong, balkong eller uteplass med tak og gode solforhold. 


Last ned dokumenter

Kontakt oss

Noe for deg? Vi svarer gjerne på dine spørsmål.

Marius Holm

Prosjektselger

Om leilighetene i Thurmannskogen, bygg F

Vi ønsker å skape boliger med et spennende arkitektonisk uttrykk og menneskelig varme, med god tilpasning til omkringliggende boligbebyggelse.

Leilighetene har romslige balkonger med skjerming mot nærmeste nabo. Boligene åpner seg mot syd og vest noe som gir god utsikt og solforhold.

Les videre