Hopp til innholdet
1
2
3

Utsolgt

Byggestart

Innflytting

Om hus F i Thurmannskogen

I Thurmannskogen bor du like ved alle servicetilbud, og samtidig har
du nærhet til flotte turmuligheter i marka.

Bygg F består av 53 to-, tre- og fireromsleiligheter. Det er god variasjon i planløsninger og balkongareal. Her finner du også Thurmannskogens romsligste leiligheter, med lys fra opp til tre sider. Toppetasjene har fantastisk utsikt over Oslos horisont.

Bygningsvolumene er oppdelt med forskyvninger og relieffer i fasadene for å bryte flatene. Ulik materialbruk understreker variasjoner med avlange og panelkledde midtpartier som spenner mellom høyreiste og murte ender av bygningene.

Bruk av spileverk tilfører fasadene varme. Fargepaletten blir kontrastfull, men likevel avdempet, med hvite pussede flater, mørke trappetårn og spile og panelkledning i jordfarger. Leilighetene har fransk balkong, balkong eller uteplass, med tak og gode solforhold. 


Utsolgt

Salgsmøtet er nå overstått, og alle boligene i bygg F er solgt.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss, vi står klare for å svare på dine spørsmål!

Om leilighetene i Thurmannskogen, bygg F

Vi ønsker å skape boliger med et spennende arkitektonisk uttrykk og menneskelig varme, med god tilpasning til omkringliggende boligbebyggelse.

Leilighetene har romslige balkonger med skjerming mot nærmeste nabo. Boligene åpner seg mot syd og vest noe som gir god utsikt og solforhold.

Les videre

Det finnes 1 salgstrinn til, med 3 ledige boliger på Thurmannskogen i Lørenskog