Hopp til innholdet
  • Bygges av:
  • UPL logo
  • Betonmast logo

Om 2317 Sentrumskvartalet

Boliger
Cirka 121 leiligheter
Størrelse
Ett- til fireroms, ca. 34 til 129 m²
Status
Reguleringsplan vedtatt
Salgsstart / Byggestart
Antatt høsten 2019 / Antatt våren 2020
Innflytting
Antatt fra høsten 2021
Organisering
Borettslag / sameie

Din nye adresse, midt i Hamar sentrum

2317 Sentrumskvartalet vil bestå av til sammen 121 selveier- og borettslagsleiligheter i ulike størrelser. Her vil du finne alt fra effektive ettromsleiligheter til romslige og urbane familieleiligheter. Felles for alle boligene er høy kvalitet og god planløsning. Prosjektet er et samarbeid mellom OBOS, Utstillingsplassen og Betonmast, og vi planlegger salgsstart høsten 2019.

En ny og urban bolig

2317 Sentrumskvartalet ligger praktisk plassert mellom Hamars gågate og byens nyeste kjøpesenter. Boligfeltet ligger i urbane omgivelser, og vil by på flotte uteområder i indre gårdsrom, flere sykkelparkeringer og to store takterrasser til felles bruk. Kvartalet vil bestå av bygg i varierende høyder, fra et høyhus på åtte etasjer til lavere bebyggelse på fire etasjer.

Et praktisk hjem

Med en adresse midt i hjertet av Hamar vil du få tilgang til alle sentrumsfasiliteter, rett utenfor din egen dørstokk. Med få minutters gange til butikker, kaféer, restauranter, transport og urbane impulser kan 2317 Sentrumskvartalet tilby en praktisk og enkel hverdag i bykjernen. Det er heller ikke langt til gode tur- og bademuligheter ved Mjøsa. Her ligger alt til rette for både den som er glad i å svømme, jogge eller spasere i flotte rekreasjonsområder.

Kanskje blir 2317 ditt nye postnummer?

Meld interesse for 2317 Sentrumskvartalet

Fornavn er påkrevd.
Etternavn er påkrevd.
Epost-adressen ikke på gyldig format.

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer ved salgsstart

Boligene er under planlegging, og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart, og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer. Jo raskere du melder deg inn, jo lengre ansiennitet har du når salget starter.

Bli medlem

Kontakt oss

Vil du vite mer? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Erlend Kvaløy

Eiendomsmegler