Hopp til innholdet

Velkommen til informasjonsmøte 17. september

Nå starter salget av de første leilighetene i 2317 Sentrumskvartalet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart - det vil si at medlemmer velger og kjøper bolig før andre. Vi starter prosessen med et informasjonsmøte.

Tid og sted: 17. september kl. 18.00 på Festiviteten.

Les mer og meld deg på

1
2
3

Informasjonsmøte 17. september

Frist for å melde forkjøp

Innflytting

42 ledige boliger på 2317 Sentrumskvartalet, salgstrinn 1

Finn din bolig
Din makspris
Antall soverom

Om 2317 Sentrumskvartalet 

I det første salgstrinnet kan du velge mellom 42 nye ett- til fireromsleiligheter med størrelser fra 35 til 130 kvadratmeter.  2317 Sentrumskvartalet tilrettelegger for en enklere og hyggeligere hverdag i urbane omgivelser – her bor du trygt og godt med umiddelbar nærhet til alt Hamar sentrum og omegn har å tilby.

Prosjektet vil bestå av til sammen 121 selveier- og borettslagleiligheter i varierende størrelser. Felles for dem alle er gode planløsninger og høy kvalitet. Leilighetene er moderne og byr på smarte oppbevaringsløsninger. Lyse farger med kontrasterende elementer skaper et behagelig og livlig uttrykk. 2317 Sentrumskvartalet gir deg ditt eget fristed – midt i byen.


Om leilighetene i 2317 Sentrumskvartalet

Leilighetene i 2317 Sentrumskvartalet blir moderne og lyse med store vinduer, god ventilasjon, og vannbåren varme. Boligprosjektet byr også på to takterrasser der vil du kunne nyte lune sommerkvelder i godt selskap, med god mat og kanskje noe godt i glasset?

Les videre

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer

OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart, og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer. Frist for å melde forkjøp er 25. september kl. 12.00.

Er du ikke OBOS-medlem? Du kan få forkjøpsrett med en gang ved å melde deg inn nå!

Kontakt oss

Ta kontakt med oss for å kjøpe, vi står klare for å svare på dine spørsmål!

Erlend Kvaløy

Erlend Kvaløy

Prosjektselger