Hopp til innholdet

Forkjøpsrett i 2317 Sentrumskvartalet

OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart av leilighetene i det andre trinnet i 2317 Sentrumskvartalet – det vil si at medlemmer velger og kjøper bolig før andre. Ønsker du å bruke forkjøpsretten, må du gi beskjed om dette innen 27. november kl. 12.00.

Slik bruker du forkjøpsretten

1
2
3
4

Informasjonsmøte 19. november

Frist for å melde forkjøp

Byggestart

Innflytting

31 ledige boliger på 2317 Sentrumskvartalet, salgstrinn 2

Finn din bolig
Din makspris
Antall soverom

Om 2317 Sentrumskvartalet 

I det andre salgstrinnet kan du velge mellom 31 nye to- til fireromsleiligheter med størrelser fra 52 til 93 kvadratmeter i bygg B. 2317 Sentrumskvartalet tilrettelegger for en enklere og hyggeligere hverdag i urbane omgivelser – her bor du trygt og godt med umiddelbar nærhet til alt Hamar sentrum og omegn har å tilby.

Prosjektet vil bestå av til sammen 121 selveier- og borettslagleiligheter i varierende størrelser. Felles for dem alle er gode planløsninger og høy kvalitet. Leilighetene er moderne og byr på smarte oppbevaringsløsninger. Lyse farger med kontrasterende elementer skaper et behagelig og livlig uttrykk. 2317 Sentrumskvartalet gir deg ditt eget fristed – midt i byen.


Om leilighetene i 2317 Sentrumskvartalet

Leilighetene i 2317 Sentrumskvartalet blir moderne og lyse med store vinduer, god ventilasjon, og vannbåren varme. Boligprosjektet byr også på to takterrasser der vil du kunne nyte lune sommerkvelder i godt selskap, med god mat og kanskje noe godt i glasset?

Les videre

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer

OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart, og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer. Frist for å melde forkjøp er onsdag 27. november kl. 12.00.

Er du ikke OBOS-medlem? Du kan få forkjøpsrett med en gang ved å melde deg inn nå!

Kontakt oss

Ta kontakt med oss for å kjøpe, vi står klare for å svare på dine spørsmål!

Erlend Kvaløy

Eiendomsmegler

Det finnes 1 salgstrinn til, med 15 ledige boliger på 2317 Sentrumskvartalet