OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Slik bruker du forkjøpsretten på boligene i 2317 Sentrumskvartalet

Nå kan du sikre deg en av leilighetene i det andre trinnet i 2317 Sentrumskvartalet. Fristen for å bruke forkjøpsretten er 27. november kl. 12.00.

Salgsprosessen startet med et informasjonsmøte, som ble avholdt tirsdag 19. november. Etter informasjonsmøtet har du som er OBOS-medlem en frist på deg til å melde ifra om at du vil bruke forkjøpsretten din.

Vil du bruke forkjøpsretten?

Last ned skjemaet for bruk av forkjøpsrett, og send dette til medlemsservice@obos.no.

Last ned skjema for forkjøpsrett

Frist: Onsdag 27. november kl. 12:00

Når fristen for å melde forkjøpsrett har utløpt, blir boligene fordelt etter ansiennitet. Den som har vært OBOS-medlem lengst, får velge og kjøpe bolig først. Etter at OBOS-medlemmer har valgt og kjøpt bolig, åpnes salget for alle.

Lurer du på noe?

Kontakt prosjektmegler Erlend Kvaløy på telefon 922 22 006 eller på e-post dersom du har spørsmål. Erlend svarer på alt du måtte lure på om boligene, området og kjøpsprosessen.

Er du ikke OBOS-medlem?

Du kan få forkjøpsrett med en gang ved å melde deg inn nå!