OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Om leilighetene i 2317 Sentrumskvartalet

Med en bolig i 2317 Sentrumskvartalet bor du praktisk og sentralt. Et urbant men avslappende hjem, hvor du kan hvile ut etter en ellers travel hverdag.

Illustrasjon av stue og spiseplass i en av de større leilighetene i boligprosjektet på Hamar.

Moderne og urbant

Leilighetene i 2317 Sentrumskvartalet er moderne og byr på smarte oppbevaringsløsninger. Lyse farger med kontrasterende elementer skaper et behagelig og livlig uttrykk. Boligene har god ventilasjon, vannbåren varme og store vinduer som byr på mye lys. Boligene er i tillegg forskriftsmessig lydisolert, slik at du kan bo i ro og mak, til tross for at du har byen rett utenfor.

Kjøkken

Standard kjøkkeninnredning er i hvit utførelse, type Norema Jeløy eller tilsvarende. Se romskjema i prospektet for utstyrsbeskrivelse. Plassering av teknisk utstyr i kjøkkenet kan i enkelte tilfeller avvike fra hva som vises på salgstegningene/ kontraktstegning. Gjeldende detaljert kjøkkentegning utleveres i forbindelse med tilvalgsprosessen.

Illustrasjon av stue og liten spiseplass i en mindre leilighet i Hamar.

Bad

Badene leveres i hovedsak som prefabrikkerte våtromsmoduler (badekabiner). Noen leiligheter kan få plassbygde bad. Tegning av baderomsinnredning utarbeides av leverandør. Bredde vil være i henhold til badersomsstørrelse.

Smarte oppbevaringsløsninger

Det leveres et utvalg skyvedørsgarderober til hver leilighet, hovedsakelig i entre og på soverom. Stang og hattehylle leveres til enkelte skyvedørsgarderober på soverom, som angitt på tegning av den enkelte leilighet.

Uterområdet

2317 Sentrumskvartalet byr på to takterrasser der vil du kunne nyte lune sommerkvelder i godt selskap, med god mat og kanskje noe godt i glasset? Den fantastiske utsikten over Hamar og Mjøsa bidrar til hygge og idyll. Her er det ikke vanskelig å skape uforglemmelige øyeblikk.

I indre bakgård kan du tilbringe et rolig øyeblikk, skjermet fra gatelivet utenfor. Her vil det være innslag av flott beplantning og moderne sitteinstallasjoner. Et fint sted å ta en pust i bakken etter en aktivitetsfylt dag.

Boligprosjektet byr i tillegg på parkeringsplasser for sykkel utendørs, samt et større område for sykkelparkering innendørs. Her kan du trygt sette igjen sykkelen din, og skulle den behøve litt stell, kan dette enkelt ordnes i fellesrommet for sykkelreparasjon. Om vinteren vil dette også fungere som en smørebod for ski.

Finn din bolig

Se nærmere på planløsninger, plassering og priser i boligvelgeren.

Gå til boligvelgeren