OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Livet i 2317 Sentrumskvartalet

2317 Sentrumskvartalet byr på alt som ligger i uttrykket «urban livsstil». Her er det enkel tilgang til arbeid, skole, samt andre urbane fasiliteter – rett i nærheten.

I hjertet av Hamar

2317-postnummeret definerer Hamar sentrum; en dynamisk og levende bykjerne med en vennlig atmosfære og nærhet til Mjøsa. Hamar ses ofte på som Innlandets handelshovedstad, og omtales gjerne som «5-minuttersbyen» da det meste ligger i innen kort rekkevidde. Her finnes et hav av aktiviteter, arrangementer, tilbud og fristelser for enhver smak, året rundt.

Nærhet til alt

Her er det gode shoppingmuligheter, i tillegg til et rikt utvalg av kaféer/kaffebarer, restauranter og utesteder, kulturtilbud, treningssentre, dagligvarebutikker, og aktiviteter for både store og små. Veien er heller ikke lang til idylliske rekreasjonsområder. Langs Mjøsa finner du blant annet den vakre strandpromenaden, som blant annet byr på fine strender/badeplasser, samt turmuligheter til fots eller med sykkel i unike naturmiljøer. Det er heller ikke lang vei til større naturområder, for eksempel Furuberget, med sine fortryllende turstier og flotte skiløyper.

En urban livsstil

Hva med å starte dagen med ferske rundstykker fra bakeriet, etterfulgt av en hyggelig lunsj på kafé eller en god middag på restaurant – kanskje en drink i baren for å avrunde kvelden? Aktiviteter finnes det også i massevis – det er blant annet muligheter for turer på kino, konserter, utstillinger og mye mer. Her er det ikke vanskelig å fordrive tiden, og du finner garantert noe for enhver smak.

 

Det er mange fordeler ved å bo sentralt – blant annet bor du der det skjer, og veien hjem fra byens fasiliteter blir ikke kortere. Det åpnes også for en mer spontan livsstil, ettersom at man ikke er nødt til å planlegge alt av handleturer og lignende. Skulle du mangle noe fra matbutikken, ligger den tross alt bare et par minutters gange unna. Bil vil for mange ikke være nødvendig, da det er gangavstand til alt du måtte trenge. Skulle behovet likevel være der, finnes det parkeringsplasser i kjelleren – her vil det også være muligheter for ladestasjon for elbil.

 

Fleksibilitet i sentrum

Skal du ut på reise, er det ingenting i veien for at du kan ta beina fatt med trillekofferten – Hamar stasjon ligger nemlig bare knappe fem minutter unna til fots. Her finnes buss- og togforbindelser som tar deg den retningen du måtte ønske. 2317 Sentrumskvartalet byr på mange muligheter og frihet til å gjøre det du vil, når du vil, og er perfekt for de som foretrekker en urban livsstil med nærhet til alt som hører med. Her vil mulighetene være mange, enten du er førstegangskjøper eller en erfaren boligkjøper.

Finn din bolig

Se nærmere på planløsninger, plassering og priser i boligvelgeren.

Gå til boligvelgeren