Livet i Elvegata

Kjøper du bolig i Elvegata 11 har du alt du trenger for et aktiv liv i vakre og trivelige omgivelser. Enten du er glad i kafeliv, fotball, fotturer eller fiske.

Brumunddal har et hyggelig sentrum, hvor du enkelt kan treffe venner over en liten matbit eller en kaffe. Langt fra de nye leilighetene er det heller ikke.
Brumunddal har et hyggelig sentrum, hvor du enkelt kan treffe venner over en liten matbit eller en kaffe. Langt fra de nye leilighetene er det heller ikke.

De 40 nye boligene i Elvegata ligger i vakre omgivelser i Brumunddal. Her vi du bo sentralt, men i et rolig område. 

Fra din nye leilighet vil du, innenfor en omkrets på under én kilometer, ha tilgang til det meste som Brumunddal har å by på.

Bilde fra Brumunddal sentrumBilde fra Brumunddal sentrum

Dagligvarene og andre hverdagslige ærender ordner du kjapt på Mølla kjøpesenter. Det ligger bare 400 meter fra Elvegata. Noen meter til og du er i sentrum, som har et godt utvalg av kafeer, restauranter og shoppingmuligheter.

Ung jente med blomster i Brumunddal sentrum.Ung jente med blomster i Brumunddal sentrum.
I Brumunddal sentrum finner du blant annet en hyggelig blomsterbutikk.

Fiskevann og flotte turområder

Liker du å fiske? Brumunda, som renner like forbi husveggen, er kjent som en svært god ørretelv.

Elven Brumunda i Brumundal går rett utenfor boligene i Elvegata 11.Elven Brumunda i Brumundal går rett utenfor boligene i Elvegata 11.

Her er det også tilrettelagt for fine turer langs en gangsti som følger elvekanten et godt stykke oppover mot Mauset / Nybygda.
 Brumunddal båthavn.Brumunddal båthavn.Brumunddal har en fin båthavn - for deg som er glad i livet på sjøen!

Og når vi snakker om sjøen. Fra Elvegata er det heller ikke lange biten til Mjøsa, eller de populære og flotte turområdene i Veldreåsen, Furnesåsen og på Bangsberget.

Har du barn vil nok Brumunddals nye lekepark "Broparken" være et populært sted. Lekeplassen ligger en kort spasertur unna de nye boligene.

Om vinteren kan du kjøre slalåm i Tørudbakken, som ligger rett utenfor sentrumskjernen. 

Jente som kjører slalåm Jente som kjører slalåm

En liten kilometer unna finner du også Sveum idrettspark - et stort anlegg med mye aktivitet både sommer, høst, vinter og vår. Kanskje klapper ditt hjerte for Brumunddal Fotball? En aktiv idrettsklubb som blant annet arrangerer fotballskole for de yngste. 

Barnehager og skoler like ved 

De to nærmeste barnehagene når du etter noen få minutter til fots. Dermed slipper du å kaste bort unødvendig tid på henting og levering.

IMA90403IMA90403

Har du barn i skolen? Da er det praktisk at det bare er 1,3 km til Fagerlund barneskole og 900 meter til Brumunddal ungdomsskole.

Enkelt med buss og tog

Elvegata 11 ligger cirka 650 meter fra rutebilstasjonen, hvor du kan ta bussen fra. Avstanden til Brumunddal togstasjon er cirka 1,2 kilometer.

Johnér Bildbyrå AB
 46 8 644 83 30
www.johner.se
info@johner.se
sales@johner.seJohnér Bildbyrå AB
 46 8 644 83 30
www.johner.se
info@johner.se
sales@johner.se