Boligen din i Elvegata 11

Praktiske og attraktive boliger med høy kvalitet. Alle leilighetene har romslig balkong eller terrasse, og egen parkeringsplass i kjelleren.

Alle leilighetene har lyse overflater, parkett med mulighet for tilvalg, og romslig balkong eller terrasse.
Alle leilighetene har lyse overflater, parkett med mulighet for tilvalg, og romslig balkong eller terrasse.

Boligene, planløsninger og priser

Elvegata 11 vil bestå av tre lavblokker i to og fire etasjer, med til sammen 40 leiligheter. Hus A og B har 16 leiligheter over fire etasjer, mens hus C har 8 leiligheter over to etasjer. Leilighetene ligger inntil Brumunda i Brumunddal sentrum, på tomten hvor Hedmark Balkongsystemer tidligere holdt til.

Salget har gått unna, og nå er alle boligene i Elvegata 11 solgt.

Lyst og stilrent interiør

Boligene er praktisk utformet, har hvitmalte overflater og god standard. 

Illustrasjon av det nye boligprosjektet Elvegata 11 i Brumunddal. Bildet viser kjøkken og spiseplassIllustrasjon av det nye boligprosjektet Elvegata 11 i Brumunddal. Bildet viser kjøkken og spiseplass
Leilighetene leveres med gulv i eikeparkett og eikelist.

Kjøkkeninnredningen vil være moderne, hvit glatt, av type Norema Atrium eller tilsvarende. Kjøkkenbenken vil ha ettgreps slagdempet blandebatteri, klar for oppvaskmaskin. Det er lagt opp til kildesortering i benkeskapene.

Badet vil ha grå gulvfliser i størrelse 10 x 10 centimeter, og baderomsinnredning type Norema Atrium eller tilsvarende, med en bredde på 90 cm. Vegghengt WC og dusjhjørne med herdet glass. Det vil være opplegg for vaskemaskin.

I soverommene vil det være garderobeskap med hvite glassfronter Norema, en meter per sengeplass. 

Generell takhøyde vil være på cirka 2,5 meter. Alle leilighetene har automatiske sprinkleranlegg og brannvarslingsanlegg, og leveres med ett brannslukningsapparat.

Hus A og B vil ha ringetablå med porttelefon.

Økonomisk og behagelig inneklima

Vannbåren varme og balansert ventilasjon med varmegjenvinning gjør boligen din komfortabel året rundt, og gir et godt inneklima.

Balkonger og uteområde

Alle boligene har romslig balkong eller terrasse, og egen parkeringsplass i kjelleren. Vi vi også lage et trivelig uterom med beplantning av god kvalitet, plener og lekeplass med utebelysning.

Illustrasjonen viser et eldre par som sitter på en balkong i Elvegata 11
Alle boligene i Elvegata 11 har romslig balkong eller terrasse.

Gangveger og arealer ved inngangspartier vil bli asfaltert. Det vil være et nedgravd og luktfri avfallssystem av typen Molok eller lignende på området. 

Garasje, sportsbod og heis

Alle leiligheter får en egen, oppmerket parkeringsplass i parkeringskjelleren, og en nummerert sportsbod på cirka 5 kvadratmeter. Dere får to automatiske portåpnere til garasjeporten per bolig.

Illustrasjon av det nye boligprosjektet Elvegata 11 i Brumunddal. Viser blokken med nedkjøring til garasjekjellerIllustrasjon av det nye boligprosjektet Elvegata 11 i Brumunddal. Viser blokken med nedkjøring til garasjekjellerNedkjøringsrampen vil være i betong med undervarme, slik at du unngår glatt is og snø når du skal parkere.

Vi vil bygge to heiser fra parkeringskjelleren. Heisene vil gå opp til den øverste svalgangen i hus A og B.

Elektro, tv, Internett og telefon

Leilighetene vil ha skjult anlegg for elektro. Det vil være ett multimediauttak for tv, radio, Internett og IP-telefoni i stuen.

Mer informasjon om det elektriske anlegget og andre tekniske spesifikasjoner finner du i romskjemaet for Elvegata 11.

Utomhusplan

Oversikt over tomten med bygninger og omgivelserOversikt over tomten med bygninger og omgivelser