Hamar Stadion

38 leiligheter og 15 rekkehus – borettslag

Livet på Hamar Stadion

På Hamar stadion bor du midt i byen, med en stor park utenfor dørstokken og alle servicetilbud rett i nærheten. Her ligger alt til rette for en enkel og urban hverdag i rolige omgivelser.

På Hamar stadion kan du bo i praktiske, moderne boliger midt i skøytebyen Hamar. Her er alt lagt til rette for en praktisk og hyggelig hverdag.
På Hamar stadion kan du bo i praktiske, moderne boliger midt i skøytebyen Hamar. Her er alt lagt til rette for en praktisk og hyggelig hverdag.

Vil du ta heisen opp til en luftig leilighet, eller rusle gjennom hagen og inn i ditt eget rekkehus? Du velger selv. Uansett får du et fiks ferdig, nytt og praktisk hjem på tradisjonsrik grunn.

Stor park utenfor døra

Det blir en offentlig park midt mellom boligene med store plener, gangstier, benker og lekeområder. Sleng deg ned på gresset sammen med noen venner, eller slapp av med en bok mens barna leker i trygge omgivelser. Her er det ingen biler – de er trygt plassert i garasjeanlegget under bakken.

 Illustrasjon av Hamar stadion-boligene sett fra parkområdet. Illustrasjon av Hamar stadion-boligene sett fra parkområdet.
Hamar stadions "bakgård" blir et flott parkområde der du kan tilbringe tid med venner og naboer. Eller bare være ute for deg selv. 

Shopping i underetasjen

Det nye kjøpesenteret CC Hamar Stadion ligger i etasjene under leilighetene, så hvis du bor i blokka trenger du ikke en gang gå ut for å handle. Bor du i et rekkehus, har du bare parken mellom deg og butikkhyllene.

Friluftsliv til lands og til vanns

På Hamar er du aldri langt unna flotte turterreng og friluftsområder, enten du liker barmark eller snø. Eller vann; du bor jo med gangavstand til Mjøsa – på riktig side...

Tursti langs Mjøsa ved Hamar. Foto: Nadia FrantsenTursti langs Mjøsa ved Hamar. Foto: Nadia Frantsen
Naturen rundt Hamar Stadion byr på mange muligheter. Hva med en rusletur langs Mjøsa og en dukkert på en av strendene en varm sommerdag? Eller en tur på ski eller skøyter når mjøsisen har lagt seg for vinteren?

Rikt kulturliv

Kulturlivet i Hamar blomstrer, med et stadig bredere tilbud. Du kan for eksempel besøke det flunkende nye Hamar Kulturhus, som har konsertsaler, bibliotek, utstillingsarealer, kulturskole og kinosaler.

Barnehage og skole

Bor du på Hamar stadion slipper du å kaste bort tid på skole- og barnehageveien. Det er flere barnehager like i nærheten, 200 meter til Rollsløkka barneskole og 500 meter til Børstad ungdomsskole.

Buss og tog tett på

Bussene går rett borti gata og tar deg i alle retninger. Og jernbanestasjonen er en kort spasertur unna, så det er enkelt å reise bort – og enkelt når du lengter hjem.