OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Endelig hjemme igjen!

Etter 45 år i Oslo fant Ingjerd Frantzen ut at det var på tide å komme seg hjem. Til Brumunddal.

Foto: Frank Holm

For en aktiv pensjonist med bikkje og en sterkt utviklet interesse for jakt og fiske var det ikke unaturlig at valget falt på Elvegata. Nærhet til elva og turområder var avgjørende for 67-åringen som også holder seg med hytte på Sjusjøen.

– For det første, så er jeg altså brumunddøl av opprinnelse, og jeg har alltid holdt kontakten med barndomsvenner her på stedet. Du veit, det er noe eget med folk du har vokst opp sammen med. Det er en helt annen varme mellom folk her enn inne i Oslo. Vi bryr oss om hverandre og tar vare på hverandre. Sånn er det i Brumunddal, og sånn er det her i blokka, sier hun, som også sitter i styret i borettslaget Elvegata 11.

Foto: Frank Holm

– Jeg går masse tur med bikkja, både langs elva og i turområdene, jeg treffer stadig gamle kjente, jeg har kort vei til sentrum og jeg trives glugg i hjel”, avslutter Ingjerd og bedyrer at hun ikke har angret en eneste dag.

En annen ting som var avgjørende for valget, var parkering i kjelleren med heis opp til 4. etasje.

De samme flotte mulighetene får du i Industrigata 20  –  på skrått over gata her.

Foto: Frank Holm

Meld interesse for Industrigata 20

Fornavn er påkrevd.
Etternavn er påkrevd.
Epost-adressen ikke på gyldig format.
Telefonnummer er påkrevd