Hopp til innholdet
1
2
3

I salg nå

Byggestart

Innflytting

6 ledige boliger på Industrigata 20 borettslag

Finn din bolig
Din makspris
Antall soverom

Om Industrigata 20


Industrigata 20 vil bestå av 38 trivelige ett- til fireromsleiligheter. Felles for dem alle er gode uteplasser, i form av balkong eller markterrasse. De innglassede  balkongene gir deg muligheten til å nyte livet på balkongen utover vår- og sommersesongen.

Det vil bli anlagt et garasjeanlegg, hvor du kan parkere bilen eller sykkelen og ta heisen rett opp til din etasje. Alle leilighetene får bod i kjeller, og de aller fleste får også en innvendig bod.


Last ned dokumenter

Om leilighetene

Alle leilighetene er tegnet med svært gode planløsninger, slik at du får mest mulig ut av hver kvadratmeter. Leilighetene i Industrigata leveres med åpne, lyse rom og god standard.

De fleste leilighetene er gjennomgående, noe som gir gode lysforhold. Leilighetene er også tilpasset med universell utforming, som betyr at man kan bo her selv om man trenger hjelpemidler som for eksempel rullestol eller gåstol.

Les videre

Ingen forkjøpsrett

Salgsmøtet er nå overstått, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det først til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss for å kjøpe, vi står klare for å svare på dine spørsmål!

Erlend Kvaløy

Eiendomsmegler