Vi oppdaterer systemene våre

Oppdateringer 25. og 26. januar

25. og 26. januar oppdaterer vi systemene våre, og enkelte av tjenestene kan være utilgjengelige i korte perioder mellom kl. 12 og 17.

For obos.no gjelder dette: 

- bruktboligsøk og melding av forkjøp
- medlemskap og Min Side
- nyhetsbrev

Øvrige tjenester som også er berørt:

- Nabohjelp
- OBOS-appen
- Styrerommet
- Nabolaget
- Vibbo

Lukk
Hopp til innholdet

Om leilighetene i Industrigata 20

I Industrigata 20 flytter du inn i en funksjonell og tidsriktig leilighet med svært god planløsning. Velg mellom et utvalg ett- til fireromsleiligheter.

Kjøkken

Alle leilighetene får svært gode planløsninger, slik at du får mest mulig ut av hver kvadratmeter. Leilighetene får kjøkkeninnredning med fronter i hvit, glatt utførelse med faset kant. Overskapene får en høyde på 228 cm, med foring og trykkløsning. Benkeplaten leveres i mørk grå laminat. Kjøkkenene leveres med hvitevarer. 

Illustrasjonen viser en stue med åpen kjøkkenløsning i Industrigata 20
Leilighetene får kjøkkeninnredning med fronter i hvit, glatt utførelse med faset kant.

Bad

Boligene leveres med trestavs eikeparkett i alle rom og på badet blir det gulvfliser i størrelsen 10 x 10 cm i matt, mørk grå utførelse og lyse veggfliser i størrelsen 40 x 20 cm.

Baderomsinnredningen er i hvit, glass utførelse og leveres med to skuffer og speil over den nedfelte servanten. Det blir installert LED downlights i taket, med tilhørende dimmebryter. På baderommet blir det avsatt plass til vaskemaskin og tørketrommel. 

Illustrasjonen viser en stue i Industrigata 20
Boligene leveres med trestavs eikeparkett i alle rom.

Balkonger og uteplasser

Alle boligene får egen uteplass i form av balkong eller markterrasse, og én av toppleilighetene får egen takterrasse. De innglassede balkongene gir deg muligheten til å nyte livet på balkongen utover vår- og sommersesongen.