OBOS-medlemmer trenger ikke melde adresseendring

Nye kommuner og adresser fra 1. januar

Fra og med 1. januar 2020 skjer det store endringer i fylkes- og kommunestrukturen i Norge. Både kommune- og fylkesantallet justeres ned, og fra 2020 vil det være vil det være 356 kommuner og 11 fylker inkludert Oslo. I tillegg vil det også bli noen grensejusteringer.

OBOS forvalter ca. 2 000 selskaper i hele landet, og vi har ca. 500 000 adresser som må oppdateres.

Dersom du er OBOS-medlem trenger du ikke melde adresseendring til oss, vi oppdaterer alle adresser fortløpende etter 01.01.2020.

Lukk
Hopp til innholdet

Om leilighetene i Industrigata 20

I Industrigata 20 flytter du inn i en funksjonell og tidsriktig leilighet med svært god planløsning. Velg mellom et utvalg ett- til fireromsleiligheter.

Kjøkken

Alle leilighetene får svært gode planløsninger, slik at du får mest mulig ut av hver kvadratmeter. Leilighetene får kjøkkeninnredning med fronter i hvit, glatt utførelse med faset kant. Overskapene får en høyde på 228 cm, med foring og trykkløsning. Benkeplaten leveres i mørk grå laminat. Kjøkkenene leveres med hvitevarer. 

Illustrasjonen viser en stue med åpen kjøkkenløsning i Industrigata 20
Leilighetene får kjøkkeninnredning med fronter i hvit, glatt utførelse med faset kant.

Bad

Boligene leveres med trestavs eikeparkett i alle rom og på badet blir det gulvfliser i størrelsen 10 x 10 cm i matt, mørk grå utførelse og lyse veggfliser i størrelsen 40 x 20 cm.

Baderomsinnredningen er i hvit, glass utførelse og leveres med to skuffer og speil over den nedfelte servanten. Det blir installert LED downlights i taket, med tilhørende dimmebryter. På baderommet blir det avsatt plass til vaskemaskin og tørketrommel. 

Illustrasjonen viser en stue i Industrigata 20
Boligene leveres med trestavs eikeparkett i alle rom.

Balkonger og uteplasser

Alle boligene får egen uteplass i form av balkong eller markterrasse, og én av toppleilighetene får egen takterrasse. De innglassede balkongene gir deg muligheten til å nyte livet på balkongen utover vår- og sommersesongen.