OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet
Folk som går på turvei langs Mjøsa.

Livet i Industrigata 20

Kjøper du bolig i Industrigata 20 har du alt du trenger for et aktiv liv i vakre og trivelige omgivelser. Enten du er glad i kafeliv, fotball, fotturer eller fiske.

De nye boligene i Industrigata 20 ligger i vakre omgivelser i Brumunddal. Her vi du bo sentralt, men i et rolig område. 

Fra din nye leilighet vil du, innenfor en omkrets på under én kilometer, ha tilgang til det meste som Brumunddal har å by på.

Dagligvarene og andre hverdagslige ærender ordner du kjapt på Mølla kjøpesenter. Det ligger bare 400 meter fra Industrigata. Noen meter til og du er i sentrum, som har et godt utvalg av kafeer, restauranter og shoppingmuligheter.

Bilde fra Brumunddal sentrum
I Brumunddal sentrum finner du et godt utvalg av kafeer, restauranter og shopping.

Fiskevann og flotte turområder

Liker du å fiske? Brumunda, som renner like forbi husveggen, er kjent som en svært god ørretelv. Her er det også tilrettelagt for fine turer langs en gangsti som følger elvekanten et godt stykke oppover mot Mauset / Nybygda.

Fra Industrigata er det heller ikke lange biten til Mjøsa, eller de populære og flotte turområdene i Veldreåsen, Furnesåsen og på Bangsberget.

Har du barn vil nok Brumunddals lekepark "Broparken" være et populært sted. Lekeplassen ligger en kort spasertur unna de nye boligene. 

En liten kilometer unna finner du også Sveum idrettspark - et stort anlegg med mye aktivitet både sommer, høst, vinter og vår. Kanskje klapper ditt hjerte for Brumunddal Fotball(Lenke ut)? En aktiv idrettsklubb som blant annet arrangerer fotballskole for de yngste. 

Brumunddal båthavn.
Brumunddal har en fin båthavn – perfekt for deg som er glad i livet på sjøen!

Barnehager og skoler

Prosjektet ligger innenfor sonen til Mørkved skole, cirka 2,5 kilometer fra Industrigata. Skolen har blitt ombygget og stod ferdig i 2016.

De to nærmeste barnehagene når du etter noen få minutter til fots. Dermed slipper du å kaste bort unødvendig tid på henting og levering

Enkelt med buss og tog

Industrigata 20 ligger en kort spasertur fra rutebilstasjonen, hvor du kan hoppe på bussen.  Avstanden til Brumunddal togstasjon er cirka 1,2 kilometer.

 

IMA90403
Du finner skoler og barnehager like i nærheten av de nye boligene.

Meld interesse for Industrigata 20

Fornavn er påkrevd.
Etternavn er påkrevd.
Epost-adressen ikke på gyldig format.
Telefonnummer er påkrevd

Endelig hjemme igjen!

Etter 45 år i Oslo fant Ingjerd Frantzen ut at det var på tide å komme seg hjem. Til Brumunddal. For en aktiv pensjonist med bikkje og en sterkt utviklet interesse for jakt og fiske var det ikke unaturlig at valget falt på Elvegata.