Slik blir boligene i Industrigata

I Industrigata 20 flytter du inn i en funksjonell og tidsriktig leilighet med svært god planløsning. Velg mellom et utvalg ett- til fireromsleiligheter.

Illustrasjonen viser en stue i Industrigata 20

Informasjonsmøte 26. april

Torsdag 26. april starter vi salget av de siste 15 boligene i Industrigata 20. Her kan du velge mellom to- til fireromsleiligheter på 54 – 96 kvadratmeter. 

Vi starter prosessen med et uforpliktende informasjonsmøte. På møtet får du vite mer om prosjektet og de siste 15 leilighetene. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett fram til 3. mai kl. 13.00. 

Ja, jeg vil delta på infomøtet

Finn din bolig i boligvelgeren

Last ned prospekt

I salg nå

Vi har startet salget av de første 23 boligene i Industrigata 20. Velg mellom et godt utvalg ett- til fireromsleiligheter. 

Nå som salget har startet, er det først til mølla som gjelder for resten av de ledige leilighetene. Boligene selges til fastpris.

Last ned prospekt

Finn din bolig i boligvelgeren

Illustrasjonen viser en stue med åpen kjøkkenløsning i Industrigata 20

Kvalitet, standard og tilvalg

Alle leilighetene er tegnet med svært gode planløsninger, slik at du får mest mulig ut av hver kvadratmeter. Leilighetene får kjøkkeninnredning med fronter i hvit, glatt utførelse med faset kant. Overskapene får takhøyde (228 cm med foring), og åpnes og lukkes med trykkløsning. Benkeplaten leveres i mørk grå laminat. Alle kjøkken leveres med hvitevarer.

Boligene leveres med trestavs eikeparkett i alle rom, samt flislagt bad. Boligene fordeles på to bygg, på henholdsvis to og fire etasjer. Felles for dem alle er tidsriktige løsninger og moderne standard. Vannbåren varme og balansert ventilasjon sørger for et godt inneklima året rundt.

Dersom du er tidlig ute, kan du sette ditt eget preg på boligen gjennom tilvalg av blant annet parkett, kjøkken, bad og innerdører.

Illustrasjonen viser en stue med åpen kjøkkenløsning i Industrigata 20

Balkonger og uteplasser

Alle boligene får egen uteplass i form av balkong eller markterrasse, og én av toppleilighetene får egen takterrasse. De innglassede balkongene gir deg muligheten til å nyte livet på balkongen utover vår- og sommersesongen.

Heis, parkering og bod

Det vil bli anlagt et garasjeanlegg, hvor du kan parkere bilen eller sykkelen og ta heisen rett opp til din etasje. Alle leilighetene får bod i kjeller, og de aller fleste får også en innvendig bod.