Livet på Linåkeren

På Linåkeren bor du på toppen av Hamar, tett på naturen og med uslåelig utsikt over Mjøsa. Samtidig er det bare tre kilometer til sentrum, og det du trenger i hverdagen har du like rundt deg. Flytt rett inn i en helt ny leilighet, og bruk tiden på det som er viktig for deg.

Nyt mjøsutsikten fra en ny og topp moderne leilighet, med store turområder rett i nærheten.
Nyt mjøsutsikten fra en ny og topp moderne leilighet, med store turområder rett i nærheten.

Flotte friluftsområder

Linåkeren ligger i området Voll og Lund, på grensen mellom Ringsaker og Hamar. Her er du omgitt av fantastiske turområder med et stort nettverk av stier og skiløyper. En ti minutters spasertur unna dørstokken ligger Klukhagan, og både Furuberget og Frøbergsberget når du lett til fots. 

barn som er på bærtur i skogenbarn som er på bærtur i skogen
Det blir ikke akkurat tomt for bær i skogen i dette området. Kjør på! 

Nærbutikk og kjøpesenter

Skal du handle dagligvarer, er det enkelt å stikke innom en av nærbutikkene i området. Storinnkjøp, ny sveis og nye klær fikser du på enten Olrud-senteret eller Maxi Storsenter, som begge ligger to kilometer unna. Eller du kan ta en hyggelig tur til koselige Hamar sentrum hvor du blant annet kan handle i det nye kjøpesenteret CC Stadion.Bilder fra Hamar sentrum og omegn, til bruk i markedsføring av OBOS Innlandets boligprosjekter i Hamar , Brummunddal og omegn. Bildene er tatt av fotograf Nadia Frantsen 22. august 2013. 
 Stemningsbilder fra Hamar sentrum, butikker i Storgata og Strandgata. Bilder fra Hamar sentrum og omegn, til bruk i markedsføring av OBOS Innlandets boligprosjekter i Hamar , Brummunddal og omegn. Bildene er tatt av fotograf Nadia Frantsen 22. august 2013. 
 Stemningsbilder fra Hamar sentrum, butikker i Storgata og Strandgata.
Parkområde i Hamar sentrum, et sentrum som har blitt skikkelig oppgradert de siste årene. Gå inn for en koselig bytur! 

Barnehage og skole 

På Voll og Lund er det flere barnehager og en barneskole like ved, så det er enkelt å få hverdagen til å gå opp med henting og levering. 

Lett å reise kollektivt

Jobber du i byen, eller bare lyst på en tur på kafé eller kino? Bybuss 3 stopper like i nærheten, og tar deg til sentrum på ti minutter.

Rikt kulturliv

Er du kulturinteressert, kan du glede deg over et stadig bedre tilbud i Hamar. Du kan for eksempel besøke det flunkende nye Hamar Kulturhus, som har konsertsaler, bibliotek, utstillingsarealer, kulturskole og kinosaler.