OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Om Meierigata

Salgsstart
2020
Innflytting
Årsskiftet 2020/2021
Status
Under regulering

Nye boliger på Elverum

Meierigata er stedet for deg som ønsker en ukomplisert hverdag med kort vei til det du trenger.  

Meierigata ligger på Vestad, cirka to kilometer fra Elverum sentrum. Her finner du næringsbygg, Terningmoen leir og annen leilighets- og villabebyggelse. I tillegg ligger Terningen arena like i nærheten, med en rekke fasiliteter som treningssenter, tannklinikk, bokhandel og kafé.

Det er enkelt å komme seg rundt fra Meierigata. Kun 200 meter unna ligger Jernbanestasjonen og bussholdeplass, og det tar bare et lite kvarter å gå inn til sentrum over elva.

Det er kort gangavstand til nærbutikker, og det er også skoler og barnehager i nærområdet.

Fine friluftsmuligheter

Fra Meierigata har du god tilgang på flotte turområder for både sommer- og vinteraktiviteter. Rett ved leilighetene ligger Norges lengste elv Glomma, der det er gode muligheter for å få en ørret eller harr på kroken.  

Meld interesse og hold deg oppdatert

Er du interessert i å høre mer om prosjektet? Meld interesse og få alle de nyeste oppdateringene på e-post. Du vil også få informasjon om salgsstart og planleggingsprosessen. 

 

Meld interesse for Meierigata

Fornavn er påkrevd.
Etternavn er påkrevd.
Epost-adressen ikke på gyldig format.
Telefonnummer er påkrevd

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer ved salgsstart

Boligene er under planlegging, og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart, og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer. Jo raskere du melder deg inn, jo lengre ansiennitet har du når salget starter.

Bli medlem

Kontakt oss

Vil du vite mer? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Erlend Kvaløy

Eiendomsmegler