OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet
Illustrasjonsbilder tatt av Nadia Frantsen til bruk i omtale av våre boligprosjekter på Innlandet 2015/2016.
 Stemnignsbilder og illustrasjonsbilder fra området Bekkelaget utenfor Hamar.  Hamar og omegn. Innlandet. Boligprosjekter på Innlandet.

Livet i Øvre Tokstad

I Øvre Tokstad bor du landlig og lettvint, rett ved matbutikker, skoler og flotte turområder – og med flott utsikt fra din egen balkong.

I det populære nabolaget Bekkelaget/Ottestad – kun to kilometer fra Hamar sentrum – skal OBOS bygge Øvre Tokstad borettslag: 20 boliger i ett bygg på fire etasjer. 

Her kan du flytte inn i en splitter ny, lettstelt bolig og glemme bekymringer om oppussing, snømåking og hagestell. Mer tid og mer frihet i hverdagen, rett og slett. 

Et levende nabolag i landlige omgivelser

Boligene ligger i frodige omgivelser midt mellom Ottestad og Bekkelaget, i Stange kommune.

Nabolaget byr på alt du måtte ha behov for av matbutikker, postkontor, bank, barnehager, skoler og sports- og treningstilbud. For ikke å snakke om nærheten til et av Hedmarks flotteste turområder – Ottestadstien. 

Illustrasjonsbilder tatt av Nadia Frantsen til bruk i omtale av våre boligprosjekter på Innlandet 2015/2016.
 Stemnignsbilder og illustrasjonsbilder fra området Bekkelaget utenfor Hamar.  Hamar og omegn. Innlandet. Boligprosjekter på Innlandet.
Den 16 kilometer lange turløypa, Ottestadstien, slynger seg gjennom kulturlandskapet, med skogteiger, åkerlandskap og super utsikt over Mjøsa.

Kort vei til Hamar sentrum

Boligene i Øvre Tokstad ligger bare to kilometer fra Hamar sentrum, og du kan enkelt hoppe på bussen og nyte en bedre middag på byen i Hamar. Bussholdeplassen ligger like ved boligene og tar deg til sentrum i løpet av få minutter.

Hamar har også mye annet å by på: Blant annet et stort utvalg av butikker – både store kjøpesenter som CC Amfi og mindre nisjebutikker – samt flere kultur- og fritidstilbud, inkludert store arenaer som Vikingskipet.

Er du kulturinteressert, kan du glede deg over et stadig bedre tilbud i Hamar. Du kan for eksempel besøke det nye Hamar Kulturhus, som har konsertsaler, bibliotek, utstillingsarealer, kulturskole og kinosaler.

Bilder fra Hamar sentrum og omegn, til bruk i markedsføring av OBOS Innlandets boligprosjekter i Hamar , Brummunddal og omegn. Bildene er tatt av fotograf Nadia Frantsen 22. august 2013. 
 Stemningsbilder fra Hamar sentrum, butikker i Storgata og Strandgata.
Boligene i Øvre Tokstad ligger kun to kilometer unna Hamar sentrum og alle byens muligheter.