OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet
1
2
3

Salg

Byggestart

Innflytting

Om Øvre Tokstad borettslag

Velkommen til Øvre Tokstad borettslag - et moderne og lekkert nybygg midt i det populære nabolaget på Bekkelaget/Ottestad, like sør for Hamar.

Flytt rett inn i et levende nabolag, med alt det du trenger like i nærheten. Du finner både butikker, postkontor, bank, barnehager, skoler og flere sport- og fritidstilbud like i nærheten. I tillegg ligger boligene i nærheten av det flotte turområdet Ottestadstien.

Boligene ligger bare to kilometer fra Hamar sentrum, og du kan enkelt hoppe på bussen som ligger like ved boligene. Den tar deg til sentrum i løpet av få minutter.


Last ned dokumenter

Om leilighetene i Øvre Tokstad

De nye boligene i Øvre Tokstad borettslag er perfekt for deg som ønsker et ferdig oppusset og lettstelt hjem. Flytt rett inn i en splitter ny bolig med parkett på gulvet, flislagt baderom og miljøvennlig oppvarming gjennom bergvarme fra varmepumpe.

Felles for alle boligene er høy komfort og gjennomtenkte detaljer. Leilighetene er lyse og innbydende med vestvendte og romslige balkonger.

Les videre

Kontakt oss

Lurer du på noe? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Erlend Kvaløy

Eiendomsmegler