OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Om leilighetene i Øvre Tokstad borettslag

De nye boligene i Øvre Tokstad borettslag er perfekt for deg som ønsker et ferdig oppusset og lettstelt hjem, med gode planløsninger og god standard.

Boligene i Øvre Tokstad får generelt høy standard, med parkett på alle gulv i oppholdsrom og multimedieuttak i stuen som sikrer tilgang til kabel-TV og bredbånd. 

Til oppvarming (radiatorer og tappevann) benyttes bergvarme fra varmepumpe, et svært miljøvennlig alternativ. 

Illustrasjonen viser en stue i Øvre Tokstad
Boligene i Øvre Tokstad får generelt høy standard, med parkett på alle gulv i oppholdsrom.

Kjøkken

Leilighetene på 69 og 87 kvadratmeter har åpen kjøkkenløsning, mens leilighetene på 74 kvadratmeter i utgangspunktet har eget kjøkken. Enkelte av leilighetene på 74 kvadratmeter kan få åpen kjøkkenløsning som tilvalg, da disse leilighetene i utgangspunktet er treroms, men kan velges som fireroms.

 

Illustrasjonen viser kjøkken og stue i Øvre Tokstad
Hvitevarer fra Whirlpool inngår i leveransen, det vil si frittstående kjøleskap med fryser, stekeovn med induksjonstopp og oppvaskmaskin.

Bad

Alle bad blir flislagt, og får varmekabler i gulvet. Det blir nedsenket dusjnisje med innadslående dusjhjørne i herdet glass, 120 centimeter bred baderomsinnredning med glatte fronter, høyskap, speil og lysarmatur. Toalettene blir veggmontert og badene leveres med opplegg for vaskemaskin.

 

Illustrasjonen viser en innredet balkong i en av boligene i Øvre Tokstad
Alle leilighetene får vestvendt, innglasset balkong eller markterrasse med gode solforhold og fin utsikt.

Balkonger og uteplasser

Alle leilighetene får vestvendt, innglasset balkong eller markterrasse med gode solforhold og fin utsikt. Nybygget vil være omgitt av grøntområder og beplantning. Her ligger alt til rette for sosiale sammenkomster i hyggelige omgivelser.

Parkering og heis

Bilen kan du parkere i carport på bakkeplan, så her slipper du å måke frem bilen når vinteren setter inn. Det settes også av plass til gjesteparkering og sykkelparkering.

Heisen kan du ta rett opp til din etasje.