OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk

Slik blir boligene

De nye boligene i Øvre Tokstad borettslag er perfekt for deg som ønsker et ferdig oppusset og lettstelt hjem, med gode planløsninger og god standard.

Borettslaget vil bestå av én blokk på fire etasjer med fem leiligheter i hver etasje – totalt 20 leiligheter.
Borettslaget vil bestå av én blokk på fire etasjer med fem leiligheter i hver etasje – totalt 20 leiligheter.

Øvre Tokstad er perfekt for deg som ønsker å flytte fra hus til en ferdig oppusset og lettstelt leilighet. Eller for deg som er nyetablert, men simpelthen ønsker å bruke livet på andre ting enn å bytte kledninger, måke snø, skrape is av bilen, klippe plen og luke ugress.

Boligtyper, planløsninger og priser

Salget av 20 moderne, lyse og innbydende boliger i Øvre Tokstad borettslag startet 28. mars. OBOS-medlemmer hadde forkjøpsrett ved salgsstart, men nå kan hvem som helst kjøpe boligene som fortsatt er ledige.

Alle boligene har høy komfort og gjennomtenkte detaljer. Borettslaget består av følgende leilighetstyper:

  • Treroms på 69 kvadratmeter
  • Tre-/fireroms på 74 kvadratmeter
  • Fireroms på 87 kvadratmeter 

Finn din bolig i boligvelgeren

Last ned prospekt

Kvalitet, standard og tilvalg

Boligene i Øvre Tokstad får generelt høy standard, med parkett på alle gulv i oppholdsrom og multimedieuttak i stuen som sikrer tilgang til kabel-TV og bredbånd. 

Til oppvarming (radiatorer og tappevann) benyttes bergvarme fra varmepumpe, et svært miljøvennlig alternativ. 

Illustrasjonen viser kjøkken og stue i Øvre Tokstad
Hvitevarer fra Whirlpool inngår i leveransen, det vil si frittstående kjøleskap med fryser, stekeovn med induksjonstopp og oppvaskmaskin.

Kjøkken

Leilighetene på 69 og 87 kvadratmeter har åpen kjøkkenløsning, mens leilighetene på 74 kvadratmeter i utgangspunktet har eget kjøkken. Enkelte av leilighetene på 74 kvadratmeter kan få åpen kjøkkenløsning som tilvalg, da disse leilighetene i utgangspunktet er treroms, men kan velges som fireroms.

Bad

Alle bad blir flislagt, og får varmekabler i gulvet. Det blir nedsenket dusjnisje med innadslående dusjhjørne i herdet glass, 120 centimeter bred baderomsinnredning med glatte fronter, høyskap, speil og lysarmatur. Toalettene blir veggmontert og badene leveres med opplegg for vaskemaskin.

Tilvalg

Kunne du tenkt deg en annen parkett på gulvet eller en kontrastvegg i stuen? Kanskje noen andre skapfronter på kjøkkenet? Det er mulig å gjøre visse endringer i interiøret, hvis du er tidlig ute.

Balkonger og uteplasser

Alle leilighetene får vestvendt, innglasset balkong eller markterrasse med gode solforhold og fin utsikt. Nybygget vil være omgitt av grøntområder og beplantning. Her ligger alt til rette for sosiale sammenkomster i hyggelige omgivelser.

Illustrasjonen viser en innredet balkong i en av boligene i Øvre Tokstad
Leilighetene i Øvre Tokstad borettslag byr på storslagen utsikt over Mjøsa og Hamar, her er et eksempel fra en leilighet i 3. etasje. 

Parkering og heis

Bilen kan du parkere i carport på bakkeplan, så her slipper du å måke frem bilen når vinteren setter inn. Det settes også av plass til gjesteparkering og sykkelparkering.

Om du vil, kan du ta heisen rett opp til din etasje.