Hopp til innholdet

Om Sollitunet

Boliger
Cirka 109 leiligheter
Størrelse
Fra 44 til 123 m²
Status
Rammesøknad godkjent
Salgsstart
Høsten 2019
Innflytting
Antatt 1. kvartal 2021
Organisering
Borettslag

Nye leiligheter i landlige omgivelser

På Sollitunet blir det leiligheter i alle størrelser, fra effektive toromsleiligheter til store leiligheter med takterrasse. Her skal det byggets boliger for folk i alle aldre. Vi planlegger å starte salget i løpet av 2019.

En ny og attraktiv bydel

Voll & Lund er et stort jordbruksområde bestående av gårdene Voll gård og Lund Søndre. Området skal bygges ut av OBOS og Block Watne, og vil bestå av mellom 800 og 1000 boliger ved ferdigstillelse. De nye boligene blir liggende nord for Hamar sentrum, og kommunegrensen mellom Ringsaker og Hamar krysser gjennom tomtefeltet. Sollitunet vil ligge i Ringsaker.

 

Nærhet til det meste

Det er allerede etablert en nærbutikk i området, og bybussen som forbinder Brumunddal med Hamar og Stange går rett fordi. Det er cirka 4 kilometer til Hamar sentrum, 8 kilometer til IKEA og 15 kilometer til Brumunddal.

I området finnes det mange fine turstier, så her ligger alt til rette for både den som er glad i en joggetur eller en rolig spasertur i flotte rekreasjonsområder. Sollitunet skal bli et godt sted å bo for både store og små - i både store og mindre leiligheter.

Sollitunet vil bestå av bygg på fire og tre etasjer. Boligfeltet ligger i vakre omgivelser og byr på gode uteområder med hyggelige fellesområder, lekeplasser, smørebod til vinteraktiviteter, sykkelverksted og kolonihager hvor du kan plante blomster og dyrke din egen mat.

Høres dette ut som noe for deg?

Illustrasjonene til dette prosjektet er laget av Studio NSW.

Meld interesse for Sollitunet

Fornavn er påkrevd.
Etternavn er påkrevd.
Epost-adressen ikke på gyldig format.

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer ved salgsstart

Boligene er under planlegging, og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart, og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer. Jo raskere du melder deg inn, jo lengre ansiennitet har du når salget starter.

Bli medlem

Kontakt oss

Vil du vite mer? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Erlend Kvaløy

Eiendomsmegler

  • Bygges av:
  • Obos logo