Hopp til innholdet

Om Sollitunet

Boliger
Cirka 100 leiligheter
Størrelse
Ikke avklart
Status
Venter på å få godkjent reguleringsplan
Salgsstart
Planlagt fra sommeren 2018
Innflytting
Ikke avklart
Organisering
Borettslag

Nye leiligheter i landlige omgivelser

På Sollitunet blir det leiligheter i alle størrelser, fra effektive toromsleiligheter til romslige familieleiligheter på bakkeplan. Her skal det byggets boliger for folk i alle aldre. Vi planlegger å starte salget rundt sommeren 2018.

Mellom 800 – 1 000 nye boliger

Voll & Lund er et stort jordbruksområde bestående av gårdene Voll gård og Lund Søndre. Området skal bygges ut av OBOS og Block Watne, og vil bestå av mellom 800 og 1000 boliger ved ferdigstillelse. De nye boligene blir liggende nord for Hamar sentrum, og kommunegrensen mellom Ringsaker og Hamar krysser gjennom tomtefeltet. Sollitunet vil ligge i Ringsaker.

Nærhet til det meste

Det er allerede etablert en nærbutikk i området, og bybussen som forbinder Brumunddal med Hamar og Stange går rett fordi. Det er cirka 4 kilometer til Hamar sentrum, 8 kilometer til IKEA og 15 kilometer til Brumunddal. 

I området finnes det mange fine turstier, så her ligger alt til rette for både den som er glad i en joggetur eller en rolig spasertur i flotte rekreasjonsområder. Sollitunet skal bli et godt sted å bo for både store og små - i både store og mindre leiligheter.

Sollitunet vil bestå av bygg i varierende høyde, fra fire etasjer på det høyeste til to etasjer på det laveste. Boligfeltet ligger i vakre omgivelser og byr på gode uteområder med hyggelige fellesområder, lekeplasser, smørebod til vinteraktiviteter, sykkelverksted og kolonihager hvor du kan plante blomster og dyrke din egen mat.

Høres dette ut som noe for deg?

Illustrasjonene til dette prosjektet er laget av Studio NSW.

Meld interesse for Sollitunet

Fornavn er påkrevd.
Etternavn er påkrevd.
Epost-adressen ikke på gyldig format.

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer ved salgsstart

Dette prosjektet er under planlegging, og salget har ikke startet enda. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart, og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss, vi står klare for å svare på dine spørsmål!

Erlend Kvaløy

Prosjektmegler