OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Livet på Sollitunet

Ikke bare kan du ønske velkommen inn – her går det nemlig like fint an å ønske «velkommen ut». På Sollitunet finner du et idyllisk kulturlandskap, omgitt av grønne åser, duvende kornåkre og fredfulle skoger.

Et år på Sollitunet

Sollitunet byr på aktivitet hele året – for både store og små. Med fantastiske naturområder rett utenfor er mulighetene mange. Veien er ikke lang til for eksempel Furuberget og Klukhagan, som byr på flott skog, rikt dyreliv, og et mylder av stier og turløyper i ulike lengder. Her er det mange utsiktspunkt som byr på nydelig utsikt over Mjøsa, som heller ikke er lange turen unna.

Vår 

Årets første vårtegn vil du kunne oppleve rett utenfor stuevinduet. Nyt den friske vårduften og se hagen vokse til liv igjen etter en lang vinterdvale. Kanskje dukker det opp «leietakere» i fuglekassen? Ikke bare returnerer det rike dyrelivet, men nå er tiden for å finne frem hagemøbler og sykler – kanskje til og med hoppetau eller kritt til å tegne med på asfalten? Snøens bortgang åpner også for ballspill av alle slag, og livet på lekeplassen vender tilbake.

Sommer

Sommerhalvåret byr på utallige sommerlige aktiviteter – nyt varmen fra solen, smaken av grillmat, og lukten av nyklippet gress – uten at du behøver å kjede deg. Her er det absolutt ikke et «must» å reise vekk for å få en fantastisk ferie! Mjøsa byr på en rekke aktiviteter i vann, enten det skulle være fisking, padling i kajakk/kano, en dag med lek på vannet i Seaside Cablepark, eller en dukkert på Koigen.

Foretrekker du heller basseng, er det kort vei til Ankerskogen svømmehall og badeland, som byr på innendørsbasseng og lek for store og små. Her finnes det i tillegg treningssenter og SPA. Rett i nærheten finner du også skog og mark som byr på fredelig stemning og frihetsfølelse – hva med å ta med familien på en koselig telttur eller en hyggelig piknik på plenen?

Bildet viser inngangen til Ankerskogen

Høst

Hva er vel bedre enn å komme inn til et lunt og behagelig hjem etter en aktiv dag i kjølig vær? Kanskje etter en lang tur med bålkos og marshmallows blant sprakende høstfarger, eller kanskje etter å ha plukket frukt og grønnsaker fra egen hage. Høsten er også en utmerket tid for å plante blant annet busker, trær og blomsterløk – parsellhagene byr på aktiviteter som lar deg senke skuldrene og gir både glede og forventning. Hageparsellene vil være et sted for kreativitet, rekreasjon og sosialt fellesskap – din egen lille oase.

Vinter

Den kalde tiden setter ingen stopper – skisesongen er endelig her, og med skisporet rett utenfor døren blir turer i glitrende vinterlandskap kanskje vinterens høydepunkt. Pakk ryggsekken med pølse og appelsin – kanskje har du også en Kvikk Lunsj på lur? Her er det mange løyper å velge i! Rett utenfor er det også gode muligheter for bygging av både snømenn og snøhuler. Eller kanskje et vinterfort i kombinasjon med en aldri så liten snøballkrig? Her er det også anledning for skøytegåing og aking – til og med isfisking på Mjøsa.

En aktiv hverdag

I Sollitunet bor du i vakre omgivelser som tilrettelegger for en aktiv livsstil og alle aktiviteter naturen har å tilby. Her er det mulighet for det meste, enten det skulle være i form av en god treningsøkt, en avslappende gåtur eller andre spennende eventyr ute i naturen. Sollitunet byr på det beste av hver årstid, og egner seg utmerket for de som er interessert i aktivitet og friluft, uansett alder – her er det bare fantasien som setter grenser.