OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Om leilighetene på Sollitunet

I en leilighet i bydelen Voll & Lund på Sollitunet kan du ta det med ro i harmoniske omgivelser, med et interiør som kan beskrives som innbydende og lunt, i en moderne nordisk stil.

Lyst og moderne

Boligene byr på gode romløsninger og god standard. Store vinduer sørger for god utnyttelse av den flotte utsikten området har å by på, og slipper i tillegg inn mye lys. Her vil det også være lagt opp løsninger for utmerket belysning i alle rom, selv etter at solen har gått ned.

Hvilepuls i hjemmet

Her kan du ta det med ro i harmoniske omgivelser, med et interiør som kan beskrives som innbydende og lunt, i en moderne nordisk stil. Her er det lyse og delikate farger og jordnær stemning som gjelder. Er det godt vær, kan man også tilbringe en rolig stund på balkongen eller terrassen, og nyte den fantastiske utsikten over naturen og Mjøsa. Her er det ikke kun aktivitet som gjelder, men også velvære!

Kjøkken og bad

Standardleveransen byr på kjøkken med takhøye overskap og hvitevarer av god kvalitet. 14mm 3-stav eikeparkett i en lys/hvitpigmentert farge skaper et livlig og moderne uttrykk i rommene, mens badet vil være kledd i en kombinasjon av grå og lyse fliser. Her er det derimot muligheter for å gjøre egne tilvalg for å sette et eget unikt preg på boligen. Baderommet vil i tillegg være utstyrt med termostatstyrt gulvvarme. Vannbåren varme fra fjernanlegg til radiatorer bidrar til et lunt og behagelig inneklima i resten av boligen.

Et grønt fellesskap

Sollitunet byr på en rekke fasiliteter utendørs. Her vil det tilbys praktiske løsninger for diverse aktiviteter, samt arealer for sosiale sammenkomster og hyggelige stunder.

I det indre gårdsrom vil det oppføres uteboder/overbygg for sykkelparkering og et felleshus for aktiviteter som preparering av ski, småsnekring, sykkelreperasjoner samt et eget skap for oppbevaring av redskaper for stell av uteområde og kjøkkenhage. Utenfor vil det i tillegg være muligheter for grilling og sosiale sammenkomster.

Lekeplass vil det også være – her kan barna boltre seg mens de voksne sosialiserer. På Sollitunet er alt tilrettelagt for et aktivt, inkluderende og hyggelig bomiljø, hvor både mennesker og dyr vil kunne finne seg til rette.

Området rundt boligene vil bestå av harmoniske grøntarealer som byr på et mangfold av aktiviteter og rekreasjon. Her vil det også være flotte frukt- og kolonihager, hvor du kan dyrke det du vil av frukt, grønnsaker, planter og blomster.

Finn din bolig

Se nærmere på planløsninger, plassering og priser i boligvelgeren.

Gå til boligvelgeren