Slik blir boligene i Stålverket

I Stålverket flytter du inn i en funksjonell og tidsriktig bolig med svært god planløsning. Velg mellom et utvalg to- til fireromsleiligheter.

Illustrasjonen viser en stue i Stålverket borettslag

Forkjøpsfrist 25. april

Vi har startet salget av de første 33 boligene i Stålverket. Velg blant et godt utvalg to- til fireromsleiligheter på 44 – 124 kvadratmeter. 

OBOS-medlemmer har forkjøpsrett fram til 12. april kl. 13.00, og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer. 

Les mer og meld forkjøp

Finn din bolig i boligvelgeren

Last ned prospekt

Illustrasjonen viser et kjøkken i Stålverket borettslagAlle leilighetene får svært gode planløsninger.

360-visning

Ta en titt på to av våre leiligehter i 360-visning. Klikk deg rundt og få følelsen av hvordan det blir å flytte inn i en av de nye leilighetene i Stålverket!

Se leilighet 3004 (treroms, 76 kvadratmeter)

Se leilighet 5001 (fireroms, 98 kvadratmeter)

Kvalitet, standard og tilvalg

Leilighetene i Stålverket leveres med god standard, og er lettstelte og lyse. På stue, kjøkken, soverom, bod og i entré blir det lagt 14 mm hvitpigmentert, mattlakkert eikeparkett. Badet leveres som baderomsmodul, med hvite, blanke fliser i størrelsen 20 x 20 cm på veggen og keramiske antrasittfliser i størrelsen 10 x 10 cm på gulv.

Leilighetene får kjøkkeninnredning med fronter i hvit, glatt utførelse og integrerte grep. Kjøkkenet leveres med integrerte hvitevarer (induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys). Benkeplate i eik laminat.

Illustrasjonen viser en balkong i Stålverket borettslagAlle leilighetene leveres med egen uteplass.

Balkonger og uteplasser

Alle leilighetene får egen uteplass i form av balkong eller markterrasse. De nye leilighetene er vestvendt, noe som gir gode solforhold. Noen av boligene har utsikt mot Mjøsa. 

Heis, parkering og bod

Det vil bli anlagt et garasjeanlegg, hvor du kan parkere bilen eller sykkelen og ta heisen rett opp til din etasje. Alle leilighetene får bod i kjeller, og de aller fleste får også en innvendig bod.

Illustrasjonen viser et soverom i Stålverket borettslag
Flytt rett inn i en toppmoderne leilghet på Martodden.