OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet
Bildet viser Hamar Lekepark i Strandgata

Livet i Stålverket

På den gamle stålverkstomta på Martodden kan du flytte inn i en splitter ny bolig. Her bor du like ved det meste du trenger i hverdagen.

Det du trenger i nærheten

På Martodden har du det meste du trenger i nærheten. Det er gangavstand til nærbutikken, flere idrettsarenaer, kjøpesenter, skole og barnehager i området rundt de nye boligene.

Bildet viser Kafe Torp
På kafé Torp kan du nyte utsikten og en god kopp kaffe.

Nyt naturen

I tillegg ligger Mjøsa bare 400 meter unna. Her kan du følge flotte turstier til fots eller på sykkel, og på vinteren kan man spenne skia på beina og gå ut på tur. Eller hva med en kajakktur en stille sommerkveld? På Martodden er alt dette mulig!

Skoler og barnehager

De nye boligene ligger i nærheten av både Presterud barneskole, Martodden barnehage, Blåveisen banehage og Vestenga barnehage. 

Bildet viser inngangen til Ankerskogen
Ta med deg familien til en hyggelig dag i Ankerskogen svømmehall.

Rikt kulturliv

Er du kulturinteressert, kan du glede deg over et stadig bedre tilbud i Hamar. Du kan for eksempel besøke det flunkende nye Hamar Kulturhus, som har konsertsaler, bibliotek, utstillingsarealer, kulturskole og kinosaler.

Bilde av båtliv på Mjøsa i Hamar.

Meld interesse for Stålverket Park

Fornavn er påkrevd.
Etternavn er påkrevd.
Epost-adressen ikke på gyldig format.
Telefonnummer er påkrevd