OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet
1
2
3

I salg nå

Byggestart

Innflytting

1 ledige boliger på Stålverket Park, byggetrinn 1

Finn din bolig
Din makspris
Antall soverom

Trinn 1 i Stålverket park borettslag

Stålverket Park er ikke bare et navn. Det er den konkrete beskrivelsen av hva vi planlegger å skape mellom de tre blokkene som vil utgjøre Hamars mest moderne og fremtidsrettede borettslag.

På hele to dekar skal vi anlegge en frodig park med gressplener, gangstier og sosiale møteplasser. Her skal vi legge ut parseller for egen dyrking av frukt og grønnsaker, og legge til rette for et unikt naboskap og et blomstrende bomiljø. 

Første byggetrinn består av 33 vestvendte leiligheter, fordelt på seks etasjer. Alle boligene blir gjennomgående og får romslige, solrike balkonger. Vannbåren varme og balansert vetilasjon sikrer godt inneklima og høy komfort året rundt.


Last ned dokumenter

Om leilighetene i byggetrinn 1

I Stålverket flytter du inn i en funksjonell og tidsriktig bolig med svært god planløsning. Velg mellom et utvalg to- til fireromsleiligheter. Alle leiligheter blir gjennomgående og får romslige, solrike balkonger.

Vannbåren varme og balansert vetilasjon sikrer godt inneklima og høy komfort året rundt. Leilighetene får god standard, lyse overflater og store vindusflater. Det blir parkering i felles garasjekjeller med heis til hver etasje.

Les videre

Salgsmøtet er nå overstått, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det først til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Kontakt oss

Vil du vite mer? Vi står klare for å svare på dine spørsmål!

Erlend Kvaløy

Eiendomsmegler

Det finnes 2 salgstrinn til, med 10 ledige boliger på Stålverket Park på Martodden