OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet
1
2
3

Utsolgt

Byggestart

Innflytting

Trinn 1 i Stålverket park borettslag

Stålverket Park er ikke bare et navn. Det er den konkrete beskrivelsen av hva vi planlegger å skape mellom de tre blokkene som vil utgjøre Hamars mest moderne og fremtidsrettede borettslag.

På hele to dekar skal vi anlegge en frodig park med gressplener, gangstier og sosiale møteplasser. Her skal vi legge ut parseller for egen dyrking av frukt og grønnsaker, og legge til rette for et unikt naboskap og et blomstrende bomiljø. 

Første byggetrinn består av 33 vestvendte leiligheter, fordelt på seks etasjer. Alle boligene blir gjennomgående og får romslige, solrike balkonger. Vannbåren varme og balansert vetilasjon sikrer godt inneklima og høy komfort året rundt.


Last ned dokumenter

Om leilighetene i byggetrinn 1

I Stålverket flytter du inn i en funksjonell og tidsriktig bolig med svært god planløsning. Velg mellom et utvalg to- til fireromsleiligheter. Alle leiligheter blir gjennomgående og får romslige, solrike balkonger.

Vannbåren varme og balansert vetilasjon sikrer godt inneklima og høy komfort året rundt. Leilighetene får god standard, lyse overflater og store vindusflater. Det blir parkering i felles garasjekjeller med heis til hver etasje.

Les videre

Kontakt oss

Lurer du på noe? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Erlend Kvaløy

Eiendomsmegler

Det finnes 2 salgstrinn til, med 3 ledige boliger på Stålverket Park på Martodden