OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Om leilighetene i Stålverket park, byggetrinn 1

Stålverket flytter du inn i en funksjonell og tidsriktig bolig med svært god planløsning. Velg mellom et utvalg to- til fireromsleiligheter.

Leilighetene i Stålverket leveres med god standard, og leilighetene er lettstelte og lyse. På stue, kjøkken, soverom, bod og i entré blir det lagt 14 mm hvitpigmentert, mattlakkert eikeparkett. 

360-visning

Ta en titt på to av våre leiligheter i 360-visning. Klikk deg rundt og få følelsen av hvordan det blir å flytte inn i en av de nye leilighetene i Stålverket!

Se leilighet 3004(Lenke ut)(Lenke ut) (treroms, 76 kvadratmeter)

Illustrasjonen viser et baderom i Stålverket borettslag
Badet leveres med lyse fliser på vegger og keramiske antrasittfliser på gulv.

Baderom

Badet leveres som baderomsmodul, med hvite, blanke fliser i størrelsen 40 x 20 cm på vegger og keramiske antrasittfliser i størrelsen 10 x 10 cm på gulv.

Det leveres innredning på 90 cm med heldekkende servant og speil med lys. Innfellbare dusjvegger på 90 cm i glass, vegghengt wc og opplegg for vaskemaskin.

Illustrasjonen viser et kjøkken i Stålverket borettslag
Norema får innredning med hvite, glatte fronter.

Kjøkken

Kjøkkenet får innredning fra Norema, med hvite, glatte fronter, integrerte grep og demping på skuffer.

Leilighetene leveres med integrerte hvitevarer (induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys). Benkeplater leveres i eik laminat, og overskap i takhøyde med foring til tak. Kjøkkenventilator av typen "slimline".

Illustrasjonen viser en balkong i Stålverket borettslag
Alle leilighetene leveres med egen uteplass.

Balkonger og uteplasser

Alle leilighetene får egen uteplass i form av balkong eller markterrasse. De nye leilighetene er vestvendt, noe som gir gode solforhold. Noen av boligene har utsikt mot Mjøsa. 

Heis, parkering og bod

Det vil bli anlagt et garasjeanlegg, hvor du kan parkere bilen eller sykkelen og ta heisen rett opp til din etasje. Alle leilighetene får bod i kjeller, og de aller fleste får også en innvendig bod.