Hopp til innholdet
1
2
3

I salg nå

Byggestart

Innflytting

7 ledige boliger på Stålverket Park, byggetrinn 2

Finn din bolig
Din makspris
Antall soverom

Om Stålverket Park, byggetrinn 2

Stålverket Park består totalt av tre bygg med til sammen 80 leiligheter, fint plassert med nærhet til Mjøsa og flotte naturområder – og Hamar sentrum en kort busstur unna. Ikke i sentrum, men likevel sentralt nok for de fleste.

Ambisjonene er høye: Vi jobber for å gjøre borettslaget til Hamars mest moderne og fremtidsrettede borettslag. Her blir det parsellhager og felles uteplass med grill i parken, gjesteparkering med lademuligheter for elbil og mye, mye mer.

I andre byggetrinn kan du velge mellom 28 leiligheter. De fleste blir gjennomgående og får romslige, solrike balkonger. Leilighetene får god standard, lyse overflater, og det blir parkering i felles garasjekjeller med heis til hver etasje.

 


Om leilighetene i byggetrinn 2

I Stålverket Park flytter du inn i en funksjonell og tidsriktig bolig med svært god planløsning. Velg mellom et utvalg to- til fireromsleiligheter.

Alle leiligheter blir gjennomgående og får romslige, solrike balkonger. Leilighetene får god standard, lyse overflater og store vindusflater. Det blir parkering i felles garasjekjeller med heis til hver etasje.

Les videre

Ingen forkjøpsrett

Salgsstarten er nå overstått, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det først til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Kontakt

Vi står klare for å svare på dine spørsmål!

Erlend Kvaløy

Eiendomsmegler

Det finnes 2 salgstrinn til, med 14 ledige boliger på Stålverket Park på Martodden