Hopp til innholdet

Om leilighetene i Stålverket Park, byggetrinn 2

I Stålverket Park flytter du inn i en funksjonell og tidsriktig bolig med svært god planløsning. Velg mellom et utvalg to- til fireromsleiligheter.

Leilighetene i Stålverket leveres med god standard, og leilighetene er lettstelte og lyse. På stue, kjøkken, soverom, bod og i entré blir det lagt 14 mm hvitpigmentert, mattlakkert eikeparkett.

360-visning

Ta en titt på to av våre leiligheter i 360-visning. Klikk deg rundt og få følelsen av hvordan det blir å flytte inn i en av de nye leilighetene i Stålverket!

Se leilighet 4007(Lenke ut)(Lenke ut) (treroms)

Se leilighet 4009(Lenke ut)(Lenke ut) (toroms)

Illustrasjon av bolig i Stålverket Park.

Baderom

Badet leveres som baderomsmodul, med hvite, blanke fliser i størrelsen 40 x 20 cm på vegger og keramiske antrasittfliser i størrelsen 10 x 10 cm på gulv.

Det leveres innredning på 90 cm med heldekkende servant og speil med lys. Innfellbare dusjvegger på 90 cm i glass, vegghengt wc og opplegg for vaskemaskin.

Illustrasjonen viser et baderom i Stålverket borettslag

Kjøkken

Kjøkkenet får innredning fra Norema eller tilsvarende, med hvite, glatte fronter, integrerte grep og demping på skuffer.

Leilighetene leveres med integrerte hvitevarer (induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys). Benkeplater leveres i eik laminat, og overskap i takhøyde med foring til tak. Kjøkkenventilator av typen "slimline".

Illustrasjon av bolig i Stålverket Park.

Balkonger og uteplasser

Alle leilighetene får egen uteplass i form av balkong eller markterrasse. De nye leilighetene er vestvendt, noe som gir gode solforhold. Noen av boligene har utsikt mot Mjøsa.

Illustrasjonen viser en balkong i Stålverket borettslag

Heis, parkering og bod

Det vil bli anlagt et garasjeanlegg, hvor du kan parkere bilen eller sykkelen og ta heisen rett opp til din etasje. Alle leilighetene får bod i kjeller, og de aller fleste får også en innvendig bod.