OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet
  • Bygges av:

Om Stålverket Torg

Antall boliger
Cirka 200 leiligheter
Størrelse
2 til 4 rom
Status
Under regulering
Salgsstart
Planlagt første halvår 2021
Innflytting
Planlagt første halvår 2022
Organisering
Ikke avklart

Nye boliger på Martodden

OBOS og Veidekke skal sammen bygge cirka 200 nye boliger i det nye prosjektet som har fått navnet Stålverket Torg. Velg mellom to- til fireromsleiligheter i ulike størrelser – planlagt salgsstart er første halvår 2021.

10 minutter til sentrum. 400 meter til Mjøsa

Det er godt å bo der mulighetene er mange. Martodden er et av Hamars flotteste områder og Stålverket Torg er summen av mange kvaliteter. Et nytt og moderne boligprosjekt beliggende i et naturskjønt område. Kjøpesenter, idrettsarena, skole og barnehage ligger bare noen steinkast unna.

Ta et morgenbad etterfulgt av frokost på takterrassen. Turmulighetene venter utenfor døra med mange flotte turstier til fots eller på sykkel. I vinterhalvåret er det gode muligheter for fine skiturer.

Et godt hjem for liten og stor

Har du hus men ønsker deg noe enklere? Har du fått barn og trenger noe større? Stålverket Torg har løsninger som passer de fleste. Egen parsellhage. Eller balkong med utsikt. Felles grøntområder med nyttevekster, frukttrær og egen skøytebane om vinteren. Felleshus med smørebod, sykkelparkering og kajakklagring gjør det enda enklere å ta i bruk den fine naturen rundt.

I Stålverket Torg står bærekraft og miljø sentralt i både byggeprosessen og tilrettelegging av omgivelsene.

Meld interesse og hold deg oppdatert

Er du interessert i å høre mer om prosjektet? Meld interesse i skjemaet under og få alle de nyeste oppdateringene på e-post. Du vil også få informasjon om videre planleggingsprosess og salgsstarter.

Meld interesse for Stålverket Torg

Fornavn er påkrevd.
Etternavn er påkrevd.
Epost-adressen ikke på gyldig format.
Telefonnummer er påkrevd

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer ved salgsstart

Boligene er under planlegging, og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart, og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer. Jo raskere du melder deg inn, jo lengre ansiennitet har du når salget starter.

Bli medlem

Kontakt oss

Vil du vite mer? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Erlend Kvaløy

Eiendomsmegler