OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet
  • Bygges av:

Om Stålverket Torg

Antall boliger
Cirka 200
Størrelse
2 til 4 rom
Salgsstart
Planlagt høst 2020
Innflytting
Planlagt første halvår 2022
Status
Under regulering
Type boliger
Leiligheter

Nye boliger på Martodden

OBOS og Veidekke skal sammen bygge cirka 200 nye boliger på Martodden i Hamar. Her blir det fint å bo for folk i alle aldre og livsfaser. 

Nærhet til det meste

Martodden er et av Hamars flotteste områder, der det meste man trenger i hverdagen finnes rett i nærheten. Det er gangavstand til nærbutikken, flere idrettsarenaer og kjøpesenter, og skole og barnehager ligger også i området.

I tillegg ligger Idylliske Mjøsa bare 400 meter unna. Her finnes det en rekke flotte turstier til fots eller på sykkel, og i vinterhalvåret er det gode muligheter for fine skiturer.

10 minutter til sentrum

Bilturen inn til Hamar sentrum tar deg i underkant av 10 minutter. Der ligger også jernbanestasjonen, med hyppige avganger både til Oslo og oppover Gudbrandsdalen.

Meld interesse og hold deg oppdatert

Er du interessert i å høre mer om prosjektet? Meld interesse i skjemaet under og få alle de nyeste oppdateringene på e-post. Du vil også få informasjon om videre planleggingsprosess og salgsstarter.

Meld interesse for Stålverket Torg

Fornavn er påkrevd.
Etternavn er påkrevd.
Epost-adressen ikke på gyldig format.
Telefonnummer er påkrevd

Forkjøpsrett for OBOS-medlemmer ved salgsstart

Boligene er under planlegging, og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart, og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer. Jo raskere du melder deg inn, jo lengre ansiennitet har du når salget starter.

Bli medlem

Kontakt oss

Vil du vite mer? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Erlend Kvaløy

Eiendomsmegler

Livet i Stålverket Torg

På Martodden har du det meste du trenger i nærheten. Det er gangavstand til nærbutikken, flere idrettsarenaer, kjøpesenter, skole og barnehager.