Boligen din i Strandvegen

Alle leilighetene har smarte og smakfulle løsninger med mye lys. For ikke å snakke om terrasser og balkonger med utsikt over Mjøsa.

Gå barbent på eikeparkett med vannbåren varme under og nyt utsikten gjennom store  vindusflater. Middagen lager du på et praktisk kjøkken med integrerte hvitevarer.
Gå barbent på eikeparkett med vannbåren varme under og nyt utsikten gjennom store vindusflater. Middagen lager du på et praktisk kjøkken med integrerte hvitevarer.

Boligtyper, plasseringer og priser

Strandvegen består av fem bygg med totalt 71 flotte byboliger. Første, andre, tredje og femte salgstrinn er utsolgt, men du har fortsatt muligheter til å sikre deg en av de to gjenværende boligene i salgstrinn fire.

Leilighetene har høy standard med parkettgulv, flislagte bad og moderne kjøkken. Det er ikke forkjøpsrett på disse boligene.

På finn.no ser du hvilke leiligheter som er ledige. Der finner du også priser og plantegninger.

Finn din bolig på finn.no

Last ned prospekt for fjerde trinn  

Illustrasjon som viser interiøret i en av leilighetene i StrandvegenIllustrasjon som viser interiøret i en av leilighetene i Strandvegen

Balkonger og uteplasser

Alle leilighetene har enten terrasse på bakkenivå eller balkong. Toppleiligheten har en stor, privat takterrasse som er delvis overbygd.

Illustrasjon som viser en terrasse i StrandvegenIllustrasjon som viser en terrasse i Strandvegen
Fra terrassene i Strandvegen kan du nyte livet og utsikten

Grønne uteområder

Fellesområdene mellom husene blir opparbeidet med planter, busker, trær og lekeapparater.

Illustrasjonsbilde som viser Strandvegen Illustrasjonsbilde som viser Strandvegen

Garasje i kjelleren

Alle leiligheter har egen parkeringsplass i en oppvarmet parkeringskjeller med fjernstyrt garasjeport.

Boligene i trinn fire får en egen garasjekjeller med heis opp til hver etasje, slik at du kan gå tørrskodd fra bilen til leiligheten. 

Martodden illustrasjon fasader og uteområdet.Martodden illustrasjon fasader og uteområdet.
Husene får varierte fasader i teglstein og tre, og bilen kjører du ned i garasjen under de grønne fellesområdene.

Økonomisk og behagelig inneklima

Leilighetene får vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Dette gir deg et godt inneklima og reduserte fyringsutgifter.

Lyst og stilrent interiør

Det er 14 millimeter eikeparkett i soverom og oppholdsrom, og våtrommene har fliser på gulv og vegger. Kjøkkeninnredningen har hvite, glatte fronter og integrerte hvitevarer.

Illustrasjon som viser interiøret i en av leilighetene i StrandvegenIllustrasjon som viser interiøret i en av leilighetene i Strandvegen
Leilighetene blir lyse og trivelige og alle får egen terrasse eller balkong. 

Kan tilpasses din smak

Kunne du tenkt deg en annen parkett på gulvet eller en kontrastvegg i stuen? Kanskje noen andre skapfronter på kjøkkenet? Det er mulig å gjøre visse endringer i interiøret, hvis du er tidlig ute – slik at du kan sette ditt eget preg på det nye hjemmet ditt.