Hopp til innholdet

Slik skaffer du deg bolig i Ladebyhagen

Å kjøpe en bolig er en stor investering. Vi guider deg gjennom kjøpet og tilbyr løsninger tilpasset ditt behov.

Gå direkte til:

Status: I salg nå

Nå kan du sikre deg leilighet i Ladebyhagen. Vi har startet salget av 54 selveierleiligheter som har fått navnet Plommetunet. I dette trinnet kan du velge mellom to- til fireromsleiligheter på 32 – 124 kvadratmeter.

Finn din bolig i boligvelgeren 

Last ned prospekt for Plommetunet 

Må jeg være OBOS-medlem?

Du må ikke være OBOS-medlem for å kjøpe bolig i Ladebyhagen. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart. Det vil si at medlemmene får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer. Etter at OBOS-medlemmene har valgt og kjøpt sine boliger er det fritt frem for alle å kjøpe boligene som fortsatt er ledige.

Er du ikke OBOS-medlem? Du kan få forkjøpsrett med en gang ved å melde deg inn nå!

Priser

Boligene i Plommetunet er selveierleiligheter i et boligsameie. De har ikke fellesgjeld, og det er du som kjøper som sørger for hele finansieringen. En oversikt over leilighetene, planløsninger og priser finner du i boligvelgeren.

Finansiering

Vi trenger bekreftelse på at du har hele finansieringen i orden før du kan kjøpe en bolig. Det kan vi få gjennom et finansieringsbevis, eller ved å snakke med en i banken din. OBOS-banken hjelper deg gjerne med dette

Ekstra god rente i OBOS-banken

Det skal være lett å velge helt ny bolig! Derfor får du ekstra god rente på lån til ny bolig i våre boligprosjekter. Du kan låne inntil 85 prosent av kjøpesummen, og få mellomfinansiering til samme lave rente som på boliglånet.

Finn ut mer om OBOS Nyboliglån

Innbetaling

Boligene i Plommetunet er selveierleiligheter i et boligsameie. De har ikke fellesgjeld, og det er du som kjøper som sørger for hele finanseringen.

Når du skriver under på kjøpekontrakten, trenger vi en skriftlig bekreftelse fra banken din på at finansieringen er i orden. Vi krever ikke forskuddsinnbetaling ved kontraktssignering, men når vedtak om bygge-start foreligger, betaler du inn kr 50.000,- som sikkerhet for at du skal ha boligen. Resten av kjøpesummen betaler du når du overtar boligen.

Felleskostnader

Når du overtar boligen betaler du et fast beløp i måneden til felleskostnader. Dette dekker blant annet kostnader til drift og vedlikehold av fellesarealer, felles forsikring (ikke innbo), kabel-tv/internett, a konto fjernvarme/tappevann og eventuell felleskostnad for parkering.

Utgifter til strøm, kommunale avgifter, samt avregning av reelt forbruk av fjernvarme får du en egen faktura på, basert på forbruket i din egen bolig.

Et trygt kjøp

Å kjøpe en OBOS-bolig er noe av det tryggeste du kan gjøre. Vi har bygget over 100 000 nye hjem siden starten i 1929, og forvalter i dag cirka 200 000 boliger. Alle våre nye boliger er bygget etter de nyeste forskriftene og standardene, og oppfyller alle tekniske krav. Vi har fem års reklamasjonstid på nye boliger, og følger deg opp også etter at du har flyttet inn. 

Gode grunner til å kjøpe helt ny bolig

Skal du selge?

Trenger du verdivurdering eller et godt tilbud på salg av din gamle bolig?

OBOS-eiendomsmeglere hjelper deg gjerne.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss for å kjøpe, vi står klare for å svare på dine spørsmål!