OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet
1
2

Byggestart

Innflytting

Om Ladebyhagen – bygg F

I Ladebyhagen bor du midt mellom by og strand. Bare noen få hundre meter unna kan du nyte sjøluft og strandliv, og like rundt hjørnet finner du kjøpesenteret City Lade. Mellom husene blir det flotte grøntområder med trær og benker. Det blir også anlagt lekeplasser med klatrestativ, husker og sandkasser.

Leilighetene blir lyse, lettstelte og med god standard. Uansett størrelse vil alle leilighetene i bygg F ha enten balkong, markterrasse eller takterrasse. Det følger med parkeringsplass på flere av leilighetene.

 

Om leilighetene i Ladebyhagen

Leilighetene i Ladebyhagen leveres med lyse og moderne HTH-kjøkken av god kvalitet, med integrerte hvitevarer. Alle oppholdsrom får parkett, og takhøyden er på cirka 2,5 meter.

Boligene blir bygget med vekt på kvalitet og komfort, i tillegg til at alle nye krav til teknisk standard og energi er godt ivaretatt. Velg mellom moderne to- til fireromsleiligheter.

Les videre

Kontakt oss

Vil du vite mer? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Oddvar Reiten

Prosjektselger

Jan Erik Fjeldseth

Prosjektselger

Det finnes 4 salgstrinn til, med 78 ledige boliger på Ladebyhagen i Trondheim