Hopp til innholdet
1
2
3

I salg nå

Byggestart

Innflytting

1 ledige boliger på Ladebyhagen – bygg F

Finn din bolig
Din makspris
Antall soverom

Om Ladebyhagen – bygg F

I Ladebyhagen bor du midt mellom by og strand. Bare noen få hundre meter unna kan du nyte sjøluft og strandliv, og like rundt hjørnet finner du kjøpesenteret City Lade. Mellom husene blir det flotte grøntområder med trær og benker. Det blir også anlagt lekeplasser med klatrestativ, husker og sandkasser.

Leilighetene blir lyse, lettstelte og med god standard. Uansett størrelse vil alle leilighetene i bygg F ha enten balkong, markterrasse eller takterrasse. Det følger med parkeringsplass på flere av leilighetene.

 


Om leilighetene i Ladebyhagen

Leilighetene i Ladebyhagen leveres med lyse og moderne HTH-kjøkken av god kvalitet, med integrerte hvitevarer. Alle oppholdsrom får parkett, og takhøyden er på cirka 2,5 meter.

Boligene blir bygget med vekt på kvalitet og komfort, i tillegg til at alle nye krav til teknisk standard og energi er godt ivaretatt. Velg mellom moderne to- til fireromsleiligheter.

Les videre

Ingen forkjøpsrett

Salgsmøtet er nå overstått, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det først til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Kontakt oss

Vil du vite mer? Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Tor-Kristian Gilstad

Tor-Kristian Gilstad

Prosjektselger

Det finnes 2 salgstrinn til, med 31 ledige boliger på Ladebyhagen i Trondheim